Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on Jun 18, 2012 0:14:29 GMT 2
Udarih u zid zvani Act 2 Stigao do dela gde treba da nadjem Blood of Zultan Cule (vault i cave onaj) i ne mogu preci solo sanse nema ..mogu taktikom bezanja, al mi to smor a i nisam siguran kako cu onda preci ostatak acta ili act3. Oprema je "ok", a svaki minorni upgrade sada kosta minimum 1.5 mil golda.. i tako.. cekam patch valjda, nemam pojma, bas sam se smorio
|
|
Viper
New Member
prim:Barb sec:DH
|
Post by Viper on Jun 18, 2012 9:22:07 GMT 2
Svi smo udarili u taj zid, ali nekako se polako prodje. Ne znam da li sada igras sa Barbom ili Wizz, ali ako je Barb sigurno ti fali all resist, armor ili vitality... znam jer sam iste muke imao na tom delu. Da ne verujes koliko znaci recimo dodatak 100 all resist (sa buffom). Takodje, preporodio sam se kada sam sa dual wield presao na shield + sword kombinaciju! Na zalost, za Act III i IV je neophodno ili tankovanje sa ovom kombinacijom, ili 2H za veliki damage i fast break through... dual wield je totalno neizbalansiran. Takodje, uzeh juce stormshield, i razlika je stvarno primetna. I za razliku od recimo justice lantern ringa, razumljivo je da kosta koliko kosta (3+ mill), a ovaj prsten (JL) nemoj neko da se zeznuo da baci 5mill koliko su trenutne minimum cene, jednostavno ljudi nisu normalni oko nekih itema. Ja sam za 3.5 mill uzeo bruka ring i amulet, jedu malu decu Nego, zainatio sam se da predjem inferno sa barbom pre patcha, nekako mi posle nerfa nece biti to to... stigao sam juce na Act IV, ali Rakanoh mi trenutno zadaje muke...
|
|
illidan
New Member
Demon Hunter
|
Post by illidan on Jun 18, 2012 12:54:21 GMT 2
Udarih u zid zvani Act 2 Stigao do dela gde treba da nadjem Blood of Zultan Cule (vault i cave onaj) i ne mogu preci solo sanse nema ..mogu taktikom bezanja, al mi to smor a i nisam siguran kako cu onda preci ostatak acta ili act3. Oprema je "ok", a svaki minorni upgrade sada kosta minimum 1.5 mil golda.. i tako.. cekam patch valjda, nemam pojma, bas sam se smorio takodje, uvek naletim na neke elite sa bolesnom kombinacijom.
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on Jun 18, 2012 14:51:39 GMT 2
meni je problem sto nema dovoljno dps da ih ubijem, ali izdrzim 20 sec tabanja i posle me navataju. Nista moramo zajedno da pređemo Act 2.
I dodge je totalno useless u infernu, moras da imas 7000 armor i 1500 dex da ti zameni blok od shield-a, i jedno 800+ physical resist, da bi mogao dual wield.
|
|
illidan
New Member
Demon Hunter
|
Post by illidan on Jun 18, 2012 17:53:08 GMT 2
sinoc naleteo na one osice, ostao mi samo zuti sa milion ipo healtha koje se obnavlja u pm i ostavim ga na minimum 100k znaci jos dva-tri udarca ali oces k...
|
|