Viper
New Member
prim:Barb sec:DH
|
Post by Viper on May 27, 2012 17:07:06 GMT 2
Ajde i o ovome malo Jednostavno sve prethodne tezine postaju casual kada se krene I chapter inferna. Period! Sa barbom sam se mucio sa kosturima i zombijima dok nisam izgrindao dva iole normalna maca sa preko 500dps (slab sam sa kintom za AH, daleko da ne bi pljunuo kintu), pa zatim jedno 10 puta prelazio deo do SK da malo poboljsam gear. Uspeo sam juce da ubijem SK i Butchera, SK je bilo laganica ali za buchera sam morao da menjam build zbog enrage timera, koji je relativno kratak, pa pripazite na to. Za kraj samo da kazem da je act II jednostavno udarac glavom o zid. Verovatno pauziram igru par dana jer ne vidim kako dalje, ubijaju me za par sekundi Inace, imam oko 15k damage sa trenutnim buildom, 36k healtha, mada relativno slab resistance od 200-300. Nije frka da kitujem i izbegavam jake protivnike, ali u ovoj meri jednostavno ne vidim zadovoljstvo u tome.
|
|
|
Post by DieH@rd on May 27, 2012 17:27:51 GMT 2
Ovih dana ce biti jos pridoslica u inferno pa ces imati ispomoc. Reci mi koliko para ispada na infernu, moze li se ista zaraditi za ulaganje u AH?
|
|
|
Post by Ixinho on May 27, 2012 17:30:55 GMT 2
Takodje, i ja sam relativno blizu Inferna. Planiram da duze vreme farmam act 1 i onda da pocnemo da pravimo co op sesije za act 2 ,3 i 4.
|
|
Viper
New Member
|
Post by Viper on May 27, 2012 17:38:05 GMT 2
Za grindanje Act I inferna sa barbarianom odlicno mi se pokazao ovaj build: eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bPjVkT!hSV!YZZcbb Jedina prava opasnost su championi, a sa tri enrage slota padaju dok si rekao keks. Sto se tice para - dropuju iznosi od 1-1500 golda, doduse neki prosek je 200-300. U principu posle par sati grindanja dobar sam par 100k, sto mislim da nije lose.
|
|
|
Post by brugi82 on May 28, 2012 11:03:11 GMT 2
Obicni mobovi su tu i tamo... Mogu da se srede, ali elite/championi... Uz sve def CDove upaljene, prezivim oko 3-4 sekunde. Imam oko 40k hp i 12,5k dps. Jednostavno vidim da ima istine u tome sto su pricali da je barb trenutno najtezi karakter za inferno.
|
|
Alex
New Member
|
Post by Alex on May 28, 2012 19:09:08 GMT 2
|
|
|
Post by stonecold on May 28, 2012 23:01:04 GMT 2
Evo veceras dodjoh i ja do Inferno tezine. Krenuo polako cisto da vidim koliko su jaki mobovi u ubise me 3 puta dok sam odradjivao prvi quest. Izgleda da cu se morati vratiti nazad na Hell da isfarmam dovoljno golda za neku dobru opremu jer ovako ne vredi.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 29, 2012 18:52:27 GMT 2
Ja sam usao za vikend u Inferno i odlucio da necu jos da se cimam snjim, beli mobovi su mi kesa cistim ih ko dobar dan, al sa elitama ima previse cimanja a da ih samo pretrcavam kako bi napredovao u Act-ovima mi nije fora. Stoga farma se hell dok se ne osecam dovoljno jakim da cistim solo barem act I komplet u Infernu.
|
|
|
Post by stonecold on May 29, 2012 23:34:15 GMT 2
Hahahahahahaha:
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 30, 2012 10:20:33 GMT 2
OK dao sam sinoc Solo sansu Infernu (prvi put sam sa drugom probao) i solo mi je mnogo lakse, ocistio sam sve redom do Skeleton Kinga bez nekih problema, videcemo danas kako ce ici napredak, nadam se da cu moci ceo Act I pa da ga farmam ko covek.
|
|
|
Post by brugi82 on May 30, 2012 13:42:20 GMT 2
AHAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!! Odavno se nisam ovako slatko nasmejao:D:D:D
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 30, 2012 19:36:37 GMT 2
Zavrsio solo run Act 1 na infernu, sve se pobilo, proverio se svaki kovceg itd... Butcher pao laganica 4 achievementa sam dobio kod njega lol Itemi su uglavnom shit par dobrih al ne za monka :*( Nista cisti se sutra ponovo ceo act 1 necu da se zajebavam u act 2.
|
|
|
Post by Ixinho on May 30, 2012 19:38:38 GMT 2
Koja 4 achi si dobio za butcha na infernu?
|
|
Viper
New Member
|
Post by Viper on May 30, 2012 19:38:47 GMT 2
^lol, mada nisu prikazali kakav mu je bio drop itema inace za grind I act inferna predlazem chambers of suffering pa do butchera... samo prvo skoknem do cemetery of forsaken da nabudzim valor buff na brzinu u onim tamnicama.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 30, 2012 19:46:40 GMT 2
Pa do tada nisam dobio nijedan osim da sam ga ubio, sada sam pokupio inferno kill, da me ne sagori vatra, da me nikad ne dokaci kukom i da ga ubijem ispod 2 min na inferno tezini.
|
|