|
Post by Ixinho on Jun 7, 2012 13:07:32 GMT 2
Evo ja sa barbarianom nekako guram act2, rezistansi oko 400, i furam frenzy build, 2 oruzja, ogroman attack speed, ukupno 2.21 + kad se frenzy nastackuje 5 puta, udara ko blesav. S mobovima obicnom jos i mogu da tenkujem, ali kad naidjem na elite, tenkujem 7 sekundi dok mi ne prodju skillovi i onda kajt, ginem naravno cesto, ali prolazim...
Zainatio sam se da predjem ceo inferno sa frenzy buildom i bez stita...
|
|
|
Post by orckrist on Jun 7, 2012 13:22:33 GMT 2
dec d spirit! ajd barb je i predvidjen da bude tank, shield + 1h, al monk shield i 1h = fail...
|
|
|
Post by stonecold on Jun 7, 2012 13:57:53 GMT 2
Ixinho i Brugi vi ste baš mazohisti. Srećom pa će ovaj patch da vam olakša, inače ne verujem da je iko uspeo sa barbom da solira Inferno do kraja a da nije koristio štit.
|
|
Viper
New Member
prim:Barb sec:DH
|
Post by Viper on Jun 7, 2012 14:50:13 GMT 2
Ubih Belial pre neki dan, ali Act III ce jos da priceka... skok tezine mislim da je jos veci nego Act I-II Koristim dva maca sa ukupno oko 1300 life on hit, i jos nesto malo imam na opremi. Mnogo znaci attack speed jer je healing fenomenalan sa ovom kombinacijom, frenzy naravno. Inace, poceh da rolam i DH uporedo, odlican je. Jos bolje ko igra Monka da uzme i njega, moze opusteno da dzora gear izmedju njih! Zato mi je mnogo zao sto nema range strength karakter
|
|
|
Post by brugi82 on Jun 7, 2012 23:23:42 GMT 2
Ixinho i Brugi vi ste baš mazohisti. Srećom pa će ovaj patch da vam olakša, inače ne verujem da je iko uspeo sa barbom da solira Inferno do kraja a da nije koristio štit. Ma na kraju se racuna onaj "fun" faktor. Cak i dok ginem (kao sto rece Ixinho to je jako cesto ) mnogo mi je zabavnije nego sa shieldom.
|
|
|
Post by Ixinho on Jun 9, 2012 19:17:03 GMT 2
Ocistismo Proday i ja danas ceo act2 inferno, naravno neke elite pred kraj smo morali da obilazimo, nismo nesto izgirovani ali je bilo ok, pred kraj nam se prikljucio jos jedan barbarian, s njim smo ocistili ono skupljanje zultanovih delova i ubili zultana i onda dodjosmo do beliala, jednom , dva put, tri put, cetvrti put, paf - pade mrtav Tako da smo u sustini za 4 sata obrnuli ceo akt
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on Jun 9, 2012 19:22:17 GMT 2
Ovaj ACT II je tezak mazohizam, tacno se oseti da je visestruko teze nego Hell ACT IV -> Inf. ACT I prelaz. Neki saveti, kolko treba resistova da moze da se prezivi, da li armor ima neki uticaj. Za sada statsi su: Statsi: 35k HP (buff od Ally), 5400 Armor, 13.8k DPS (buff 15%), 292 all resist, shield block 18% i to neki ogroman dmg. us.battle.net/d3/en/calculator/monk#UZgXjk!XYU!cYabca Probacu jos jednom ali mantru menjam na defanzivnu, ovo je bio ofanzivni build za Act I sa kojim sam laganica presao, i primarni skill bi mogao da menjam ali imam velik AS pa mi brzo procuje onaj wave od 250% dmg.
|
|
|
Post by orckrist on Jun 10, 2012 10:19:55 GMT 2
Ma ne vredi smarati se sad i bacati golde na gear, dok ne izadje patch, najpametnije je igrati neku drugu klasu cisto lvlovati/farmati gold...
|
|
|
Post by stonecold on Jun 10, 2012 18:39:25 GMT 2
Zokocx moras te resistanse da mnogostruko povecas. Sve ispod 700 je malo. I sam defence moras da dignes tj. treba ti bolji gear. Ja evo imam resistove na 860-980 i vecinu neprijatelja mogu lako da smaknem, osim naravno Molten i Fire Chains neprijatelja gde ipak ne mogu da stojim u vatri i rokam ih. Ja ni ne gledam item ukoliko na sebi nema barem +40 na All resistances. Danas sam igrao malo co-op Act II, Wizard i moj barb, uspeli smo pronaci delove tela od Zoltana Kulla, medjutim neke Elite neprijatelje smo morali preskakati. Prosto su prejaki, ne vredi ni pokusavati.
|
|
Viper
New Member
|
Post by Viper on Jun 11, 2012 0:23:00 GMT 2
Za monka i barba all res karakteristika je jednostavno must have, naravno i sto veci armor... idealno je kada ima obe stavke na opremi. Odnos je negde 10 armora = 1 all resist Nego, ne da mi se da grindam act II kada znam da pre patcha nema sanse da dobijem bilo kakav ilvl 63 item... Uzeh zato da igram malo i DH, i nagruvah ga na 60ti danas...
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on Jun 11, 2012 0:49:57 GMT 2
Fuck yeah i buffuvan DMG dobar build sam smislio, mogu da kite crowd control, tj. usporavam elite malo se povlacim i rokam ih sa Deadly Reach,i jos sa dva spirit gen buffujem DMG, nije sad da izbegavam sve udarce nego kupujem vreme sa heal skillove, jer za sat ipo vremena sam ubio jedno 10 elite packova jedno 3 sam preskocio i potrosio 50 HP potiona. eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#bWgXjQ!XgU!cYabcc Realno bez DEX nemam bas ni ARMOR, sve item moram da nađem sa perfektnim base armorom i poneki sa +Armor statsom, a sve to pored allresist i jos jednim resistom, vitality ili dexom je tesko naci za razumnije pare (do 200k-300k). I sto je jos fazon ladno mi pobegne goblin, ne stizem da ga ubijem previse ima HPa a ja spor . Mada nije mi bas isplativo da farmam Act 2 jedva sam 70k skupio, i neka 2 itema za AH, tako necu do patch nesto da se mucim, nesto mi se stvorila zelja da igram sa Witch Doctorom.
|
|
|
Post by kirgan on Jun 11, 2012 2:31:05 GMT 2
|
|
Viper
New Member
|
Post by Viper on Jun 11, 2012 6:08:09 GMT 2
Za gobline je barbov Ancient Spear keva: www.youtube.com/watch?v=Gd7nV7wY8WsNego, ne znam za monka, ali sa barbom mi deluje nemoguc solo prelazak inferno ghoma!!! Mucio sam se jedno 10 puta, nema sanse da bezim od poison clouda, a da mu zadajem damage... probao sam sve moguce spec kombinacije. Na kraju mi uleti dobra ekipa na public games, i operemo ga iz prve
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on Jun 11, 2012 11:43:21 GMT 2
A sta se to menja posebno sa patch-om pa ga svi cekate? Spremam ispite, nisam u toku ;D
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on Jun 11, 2012 16:59:34 GMT 2
Glavne stvari su, moguc drop itema veceg LVL na ranijim inferno act-ovima, do sada su samo itemi 61. lvl dropali u Act 1 i to strasno malo a trebalo je da sve ubodes perfektne za act 2, sad ce i lvl 62. (PS: pise da su lvl 60 ale po broju magic prop. mozes da zakljucis da su jaci) I naravno malo smanjen HP monsterima za aktove 2, 3 i 4, za dmg. nisam siguran. Evo preskrolaj bar da vidis tabele. us.battle.net/d3/en/blog/6262208/Patch_103_Design_Preview-6_6_2012
|
|