Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on Jun 6, 2012 17:46:31 GMT 2
Ja sam uzasno lenj sa tim friend request-ovim (jbg, nemam facebook pa ni naviku za friendove ;D) - svako ko hoce da se igramo, slobodno me dodajte <3
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on Jun 6, 2012 18:09:16 GMT 2
ti recepti ne vrede 2 pare dobio 3 komada, probao da kraftujem head ili sholdere ne secam se ono sto kosta 49k, i palo neko govno od statsa tako da vise nista ne kraftujem do daljenjeg... Sad stvarno ne vredi nista kraftati, jer kako kazu cene ce biti samnjene u 1.0.3 patch koji izlazi krajom meseca pa samo vredi skupljati resurce. Ja sam probao one jeftinije iteme da kraftam i mozda svaki 5 nesto vredeo (da se stavi na AH). Najvise sam radio krafting na Normal kad sam imao malo rare itema pa kako koji mi se otkljucao ja napravio par. I evo pregled sta nas ceka u 1.0.3 , obratite paznju na deo oko Inferno tezine i dropa itema , vise nece biti da samo LVL 61 itemi dropaju u Act I nego bice ih i na Hell. Tako da dok sa ofanzivnim buildom necu moci da predjem Act I lagano, necu da idem na Act 2 ,jer smanjice malo hp i dmg kripova tamo i vise monsteri vise nece imati bonus dmg za svakog saigraca u coop samo veci HP. Patch 1.0.3 Design PreviewOnda veceras neki grind Raz, mada ubo sam nemoguce elite Dark Berskerker x4 sa Jailer Frozen Vortex Electrified ,prvo me jailuju pa zamrznu i jedan me spici sa onim power napadom i one hit dead. I to mi se pojavili u onom zaplaljenom selu (mislim da je Wortham).
|
|
|
Post by stonecold on Jun 6, 2012 18:27:33 GMT 2
ti recepti ne vrede 2 pare dobio 3 komada, probao da kraftujem head ili sholdere ne secam se ono sto kosta 49k, i palo neko govno od statsa tako da vise nista ne kraftujem do daljenjeg... Isto se i meni desilo. Padne mi recept ja srecan k'o kuce u liftu, odem do blacksmitha, naucima ga receptu, puknem 3 suze + dodatni materijal + 50k golda i dobijem jedno veliko SRANJE! Tako da ti recepti nisu za k***c. Zokocx ako hoces igracemo zajedno Act I. Ti, Raziel i ja. Raz i ja smo danas vec otresli Butchera.
|
|
Viper
New Member
prim:Barb sec:DH
|
Post by Viper on Jun 6, 2012 19:28:03 GMT 2
Sada ce valjda malo popraviti craftovanje sa ovim patchem, trenutno se stvarno ne isplati uopste. Probao par shieldova i digao ruke, i bzveze bacio oko 500k golda. Svidja mi se sto ce ovaj patch omoguciti da ranije dropnu planovi sa 5-6 karakteristika... jer iskreno mnogo bih vise voleo da mi uleti odlican item craftovanjem, nego jeftino da ga snajpujem na AH
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on Jun 6, 2012 19:34:11 GMT 2
Moze da izadje slicno kao kupovina na AH za normlanu cenu, ali sve zavisi na kavke statistike ciljas. Mada za sada je cena neopravdana da za Exalted Fine Pallium pise da je cena ne 68,926 nego recimo duplo manja onda bi se isplatilo i 300k da potrosim da probam jer ipak +5 magic properties je dosta velika sansa. Ovo sto je meni ispalo je obicna sa +4 magic prop. i cena 49,720 a da probam 10 puta bacim 500k.
|
|
|
Post by Proday on Jun 6, 2012 20:34:58 GMT 2
Ljudi ja i posle 7 dana farmanja na act 1 nemam sanse da krenem act 2; oni komarci i skakavci na pocetku iseku me ko repu 10 puta; o onim gusterima sto plivaju u pasku da ne govorim!!
|
|
Viper
New Member
prim:Barb sec:DH
|
Post by Viper on Jun 6, 2012 22:02:49 GMT 2
^tako poznat osecaj komarce ces uvek morati da izbegavas, sto i nije tesko kad naviknes... a ako su obicni gusteri u pitanju, to je vec znak da ti fali nesto od health/res/armor, posto si monk ako ne gresim
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on Jun 6, 2012 22:41:21 GMT 2
[Off topic] Najbolje bi bilo da svi odete pod Profile -> Modify Profile -> Personal Text , i tu napisete koja vam je Main Klasa. Probacemo da dodamo custom "Class" atribut ispod avatara, mada je ovo (po mom research-u) malo tricky implementirati nazalost.. Al` za sada, ili pod Personal Text ili u signature-u mozete staviti vasu klasu, da se lakse prepoznajemo [/off_topic]
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on Jun 7, 2012 0:05:53 GMT 2
Danas sam skontao kolko pomazu resistanci posebno posle Skeleton kinga, tamo dalje eliti samo prze. Pa sam se castio jednim shoulder armorom za 350k koji daje 59 all resist i ima iste statse kao prosli plus bonus na MF. Ja sam za klasu stavio avatar sliku
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on Jun 7, 2012 0:39:55 GMT 2
Danas sam opet 800k potrosio, sada imam takav gear da me u Act I inferno mogu ubiti jedino ako ja zaspem za tastaturom, al me zato u Act II jos uvek laganica lese .....
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on Jun 7, 2012 0:45:03 GMT 2
Sve vise sam ubedjen da nije vredno mucenje sa melee klasama na inferno kako citam vase komentare. Tako da najbolje resenje je da zbudzimo samo HP i resitove sto vise, i napravimo coop sa nekim imba wizardom od jedno 35k DPS i vise. Ili za solo da cekamo 1.0.3 patch.
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on Jun 7, 2012 1:57:38 GMT 2
Samo 20k dps za sada, cekaj jos malo ;D
|
|
|
Post by stonecold on Jun 7, 2012 8:32:36 GMT 2
Ljudi koji igraju sa melee klasom, nemojte ni pokušavati Act II Inferno bez resistansa od najmanje 700. To vam je moj savet. Ja imam resistanse oko 550-600 i jedva se izvlačim živ. Uspem da ubijem određene Elite neprijatelje ali većina mi predstavlja problem. Osice imaju bolestan poison dmg, oni obični kripovi što bacaju one molotovljeve koktele jebu kevu sa fire dmg-om.
|
|
|
Post by orckrist on Jun 7, 2012 10:49:01 GMT 2
sto se tice act-a 2 i melee klasa, barbariani imaju vecu "prodju" od monkova... igram sa drugom koji je napucao barbariana stoji u vatri bukvalno mu hp ne pada... od kada sam poceo nesto kao da optimizujem statse, shatro da nabijam resi, attack speed, dropovao mi je hp za nekih 10k, resistovi malo skocili, ali poboljsanja i nema nesto preterano... puknes brdo zlatnika nizasta, jos na sve to patch 1.0.3 donosi redesign ovog attack speeda tako da pitaj boga sta ce na kraju biti od svega toga... trenutno sam iz fazona da me malo smorio act I i njegovo farmanje bez nekog veceg napretka, samo nazadovanja, iako nemam nekih vecih problema na infernu act I... misllim da cu da lvlujem ili barba ili dh-a dok ne iskoci patch pa da vidim sta i kako posle patcha, jer stvarno ne bih da idem na monka sa shieldom :S
|
|
|
Post by brugi82 on Jun 7, 2012 13:00:35 GMT 2
Ja sam polako krenuo u misiju zvanu act 2. 1000 puta je teze od prvog. Takodje sam odustao od igranja sa 1h + shield. Odbijam da tako igram. Barb je napravljen da nosi veliki 2-hander, pa od sada tako i igram. Dosta je teze, jer bez bloka, bonus ressitansa i 1000+ armora od shielda, mobovi udaraju bas jako.
|
|