|
Post by Ixinho on May 31, 2012 3:12:06 GMT 2
Farmam ACT 1 samo do SK, vec elite u fields of misery predstavljaju dosta veci izazov
|
|
Viper
New Member
prim:Barb sec:DH
|
Post by Viper on May 31, 2012 4:44:11 GMT 2
Uzeo sam za grindanje na AH spear 680dps sa 650 life on hit, lakse se dise. U glavnoj ruci brzi dager koji sam sam izgrindao, da povecam attack speed, pa uz frenzy healing samo pici... Da, oni rogati bikovi umeju da budu zeznuti, mada mene su danas prali par puta i u grobnicama na pocetku Zavisi kakav combo im se potrefi, a neki su bas bad ass!
|
|
|
Post by stonecold on Jun 2, 2012 21:21:19 GMT 2
Evo malopre sam ubio Butchera na Inferno solo. Laksi mi je bio od vecine Elite mobova. Blah...
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on Jun 5, 2012 20:51:51 GMT 2
Juce me drug pogurao za jedna lvl (na 59) sa jedno 10 Diablo runa na Hell pa mi se otkljucao i Inferno, pa kad sam udario 60 lvl i malo zbudzio opremu, kao ajde da vidim i to cudo.
Mnogo mi je teze nego kad sam stigao na Hell, bez obzira sto mi isti drug dao neki plavi Fist weapon sa ~716 DPS i nikakvi bonus atributi. Hell sam poceo sa oko 4k DPS, Inferno sa 14k DPS. Ostali statsi: 27k HP, 4.8k Armor (sa shieldom), resisiti oko 70, i MF 81%.
Uspeo sam da ubijem SK, ali morao sam da zaobiđem jednu kriptu na groblju, odmah na ulazu me cekali elite Sscavengeri sa fire chain i neke gluposti i samo skacu oko mene. I kasnije sam preskocio celi lvl 2 katedrale, jer me jurio boss slepi mis sa Molten, Plague, Teleporter i Illusionist traitovima. SK-a sam iz 4 puta uspeo da ubijem, i to svaki put sam poginuo kad je poceo ono jako da zahuje iz 1 udarca me ubio, morao sam da se sklanjam, ispala neka 3 rare sve smece.
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on Jun 5, 2012 22:28:40 GMT 2
Dodjoh u Inferno konacno! Ocistio sve do SK-a, i ubio njega iz prve (sa 5 nephalem stack-a) - naravno ispalo sve smece. Overall utisak (za sada), isto (ako ne i malo lakse) nego Act4 Hell-a. Doduse, tek sam zavrsio SK-a :3 Stats [usao u Inferno sa ovim]: Build: RazhielsWizardTankyDpsOfMadness.meltFaces
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on Jun 6, 2012 0:12:27 GMT 2
Mislim da sa range klasama, posebno sa ovako TANKY wizardom laksi Inferno Act 1 nego sa bilo kojom melee klasom.
Bas me interesuje da li postoji neko koje sa monkom uspeo solo da predje Act 4 bar po Diabla.
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on Jun 6, 2012 1:11:43 GMT 2
Smorilo me da umirem stalno i da kite-ujem pola mape - otuda i ovakav build. Izuzetno je efikasan a ideja je da napunim Arcane Dynamo do 5 sa chain lightning, na cetvrtom stack-u bacim Hidre, cim se upali 5 stack ukljucim Diamond Skin i krenem da rostiljam sa Disintegrate. Ako ne mogu da stojim u mestu za Disintegrate, bacim Hidre sa svih 5 stack-ova (bonus %dmg od Flash of Insight dodaje se i na Hidre). 5 stacks Flash of Insight ( Arcane Dynamo) = 75% dodatne stete za Disintegrate. Sa ovim gear-om to po tick-u radi izmedju 15-20k dmg-a (nekad manje, nekad i vise). Ako su posebno jaki rare/elite mobovi, ovaj proces ponovim 2-3 puta, tako sto drop-ujem aggro sa Teleport (sa mirror image runama) i kite-ujem dok mi se ne vrate CDs. I bas iz tog razloga sam isao ovako tanky - dok cekam sve cooldowns da NE UMREM. Za sada, JEDINO sa cime stvarno imam problem je bilo kakva kombinacija sa Invulnerable mobovima. Sam build jako brzo ubija vise monstera, ali kada moram da izdvojim samo jednog dok me ostali lupaju nemilosrdno, dodatne mere taktiziranja stupaju na snagu ;D
|
|
|
Post by orckrist on Jun 6, 2012 9:20:59 GMT 2
Mislim da sa range klasama, posebno sa ovako TANKY wizardom laksi Inferno Act 1 nego sa bilo kojom melee klasom. Bas me interesuje da li postoji neko koje sa monkom uspeo solo da predje Act 4 bar po Diabla. u dobroj meri sam solirao act4 bez problema, i elitne pakove, jedini pravi problem mi je predstavljao onaj general na slovo I, koji ima one faze da samonuje addove i da ledi, pa mi se tu desavalo da vajpujem, to je bas onako blizu diabla... obzirom da je drug forsirao da igramo inferno, upao mi je u gejm, te pomogao da resim njega i one shot diabla.... posle se nisam smarao da probam solo diabla il sta vec, al kao sto rekoh, u cetvrtom aktu solo bez problema. tad sam imao oko 33k hp-a, oko 10k dmg-a i nesto mrsavo resistova...
|
|
|
Post by orckrist on Jun 6, 2012 9:36:08 GMT 2
Razhiel zaboravih da kazem, pa otuda dabl post. elem gledah na tjubu klip, gde lik igra maga na inferno, 6k hp-a, sav vitaliti je ubio, 28k dps-a, i stavio je onaj spel sto ti na dmg vraca 30% hp-a il kako vec, i bukvalno kako ga nalupavaju to ga hiluje, gine samo kad ga okruze, ali koristi blink, dajmond skin, i ono da se truplira, nisam siguran kako se zove klip, al probaj da ga izbunaris, moze da bude interesantan bild inace lik cepa treci akt u klipu mislim da ubija i dijabla na tu foru pa probaj da ga nadjes ako te interesuje
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on Jun 6, 2012 10:13:05 GMT 2
Video sam to, izgledalo je bruka Ali mislim da je nerfovan build u medjuvremenu.. Ima jedan interesantan crit build koji bi da probam, al mi se nesto ne daju parice ;D Taman sam presao 2Mil ;D
|
|
|
Post by stonecold on Jun 6, 2012 10:30:22 GMT 2
Čestitam Razi na Infernu. Taman večeras ako hoćeš da malo co-op opletemo po Act-u I.
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on Jun 6, 2012 11:13:47 GMT 2
Neko lagano farmanje Butcher-a na Infernu, moze moze
|
|
|
Post by orckrist on Jun 6, 2012 11:41:38 GMT 2
ne znam mozes da probas da nadjes klip, cini mi se da lik tacno obijasnjava svaki skill citajuci ga, tako da kontam da ako su nerfovlai mogli su samo procente da menjaju, a on ako to recituje u klipu mozes lako da proveris pa da vidis da li je i dalje aktuelno cak sta vise mislim da ti i ne treba neki gir preteran za to, samo napucas inteli i neki wep, izbegavas vitaliti i to je to kolko kontam, mozda i gresim kad mi zena izlvluje vizardicu mozda i probam sam xD
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on Jun 6, 2012 14:59:22 GMT 2
Mogao bi i ja sa vama, imam jedno 76 MF%, mogao bi i malo vise da naguram ali onda mi se smanje kljucne statistike. Monk classa je u pitanju. Raz poslao sam si friend invite, ne znam kako te nemam od ranije. I ispao iz obicnog sismisa na Inferno bar Plan: Exalted Pallium kad nece jbgeni legendary, posle 85 sati igranja.
|
|
|
Post by orckrist on Jun 6, 2012 15:16:19 GMT 2
ti recepti ne vrede 2 pare dobio 3 komada, probao da kraftujem head ili sholdere ne secam se ono sto kosta 49k, i palo neko govno od statsa tako da vise nista ne kraftujem do daljenjeg...
|
|