BEAST
New Member
|
Post by BEAST on May 15, 2012 19:10:46 GMT 2
Odlučih se za wizarda (ženskog) na kraju. Posle toga ću igrati ili barba ili monka, ali prvo wizard do 60.
|
|
|
Post by SimaKosmos on May 15, 2012 19:22:30 GMT 2
Poz. Malkice ne mogu da se snadjem pa me zanima, koja oruzja koristi Witch Doc?
|
|
|
Post by Ixinho on May 16, 2012 1:58:11 GMT 2
Pa pazi, on u sustini kao i skoro svaka klasa moze da nosi vecinu oruzja iako mu animacije skillova ne pokazuju da koristi ta oruzja.Jedino ja mislim ne mozes nositi crossbow ili wand ili daibo i ta class-specific oruzja.
Njegova specificna oruzja su ceremonial knife (1-handed) i Mojo's (offhand)
|
|
|
Post by Ixinho on May 17, 2012 15:25:05 GMT 2
Kako ste zadovoljni izborom klase?
Ja sam izlevelovao jedno 50ak barbariana tokom bete, svaki put mi je bio odlican, sad mi je jedno 10 puta bolji, prava masina. Nisam mnogo paznje posvetio runama koje otkljucavam kao i skilovima koje nemam nameru da koristim za sad. Planiram da kad dodjem do 60lvl, isprobam svaki skill sa svakom runom.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 17, 2012 17:07:13 GMT 2
Ja sam zadovoljan mojim monk-om, najvise mi se svideo u beti, a sada je naravno samo jos bolji kada su dostupni svi skilovi
|
|
|
Post by Ixinho on May 24, 2012 18:36:51 GMT 2
Kako stvari stoje, ja cu samo mog barbariana igrati narednih godinu dana i vise, imam vremena svaki dan da odigram 2-3-4 sata sto je sasvim ok, vikendom i vise tako da bih vremenski mogao da ispratim jos jednog lika, ali nemam zelju jer vidim da ce pravljenje idealno jakog heroja potrajati u svakom smislu, iako na prvu loptu ova igra ne deluje tako, ipak je dosta kompleksna i slozena i treba mnooogo grinda i AH pretrage/shoppinga da bi mogao recimo da se farma act 4 inferno (pogotovo bez stita sto je meni cilj, vec samo 2 x mac) Dakle, barbarian all the way
|
|