|
Post by Ixinho on May 8, 2012 2:45:46 GMT 2
Isprobao sam to bio u beti, HC mode, uleteo sam naked u fight, resetovao ruter i kad sam se vratio, duh mog lika na ekranu :/
Doduse citao sam da ce na tome da porade do full igre, ne znam da l se nesto promenilo.
|
|
|
Post by brugi82 on May 8, 2012 10:01:31 GMT 2
Ali nije problem u sledecem pullu monstera ili elite championu, problem je u smrti izazvanoj nekvalitetom interneta, znas kad mi se desavalo po 5 puta dnevno da nestane na 1 minut, kao da se resetuje nesto, pa zar nije glup razlog da mi nestane HC heroj :/ Ako možeš, pojasni, pošto i mene zeza SBB na isti način - puca veza nasumično na minut, dva. Hoćeš da kažeš da u slučaju pucanja veze ne dolazi do automatskog log-outa već da tvoj lik ostaje u igri otvoren za mlaćenje? Mislim da ce biti fora ista kao u WOWu. Nekih 10ak sekundi ce tvoj lik provesti u igri dok se ne izloguje. Velika je sansa da zagine ako ti se to desi na sredini pulla.
|
|
|
Post by Ixinho on May 8, 2012 17:05:03 GMT 2
Sansa je stopostotna da ce da zagine, jer ako su u pitanju one-hit ili 2-hits monsteri, dovoljno ce biti 2 sekunde i paf, game over
|
|
zeko
New Member
|
Post by zeko on May 8, 2012 20:07:36 GMT 2
Sreća, sreća, radost
|
|
|
Post by pilauda on May 10, 2012 13:00:29 GMT 2
Barb
|
|
|
Post by Ixinho on May 10, 2012 18:04:18 GMT 2
Na svim forumima po netu, bilo domacim / stranim, barbarian vodi u ovakvoj vrsti glasanja, da li zbog toga sto jednostavno ostavlja utisak najveceg razbijaca i da je s njim najlakse igrati ili sto je najveci deo igraca D2 takodje igrao barba, ne znam , mozda sam i ja komercijala, ali barb all the way
|
|
|
Post by Dzoni!!! on May 10, 2012 19:21:07 GMT 2
Dvoumim se izmedju Barba i Monka, ali 90% da ce na kraju biti Barb
|
|
Alex
New Member
|
Post by Alex on May 10, 2012 23:14:47 GMT 2
Na svim forumima po netu, bilo domacim / stranim, barbarian vodi u ovakvoj vrsti glasanja, da li zbog toga sto jednostavno ostavlja utisak najveceg razbijaca i da je s njim najlakse igrati ili sto je najveci deo igraca D2 takodje igrao barba, ne znam , mozda sam i ja komercijala, ali barb all the way Mislim da je Barb najpopularniji upravo zbog utiska koji ostavlja, a u trojci sve to izgleda još bolje i sočnije što je odlično prezentovano kroz zvuke, animaciju i fiziku. Nikad nisam gledao da li će mi sa nekim likom biti lakše ili teže da igram uvek mi je bio bitan osećaj kad kliknem mišem. Polagao sam nade u Monka ali me je animacija razočarala.
|
|
|
Post by Witcher on May 11, 2012 0:13:48 GMT 2
Ma barbika je zakon.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 11, 2012 0:14:15 GMT 2
Ciste warrior klase u nedostatku nekog assasina su uglavnom najpopularniji izbor u svim igrama, a plus je barb jos i jedina klasa iz d2 pa se vecina igraca oseca kao kod kuce snjim Magovi su uvek najmanje popularni, zasto dunno. Kao main igram monka, a wizard ce da mi bude prvi alt for sure.
|
|
|
Post by Ixinho on May 11, 2012 14:48:42 GMT 2
Igrao sam na kraju bete 4 co op maxed barbiarian run, dakle 4 barbiarana 13lvl , svi smo imali 50+ dps. Majko mila kakvo je ono prskanje na sve strane bilo. Secam se na ulasku u lvl4 katedrale sva cetvorica uradimo leap sa onih stepenica, sve se trese A SK je pao za nekih 5-6 sekundi jer smo sva cetvorica upalili frenzy i pritom ground stompovali sve vreme , JAO BRE, hocu jedan krug bete sad ako nista drugo
|
|
|
Post by Dzoni!!! on May 12, 2012 22:52:25 GMT 2
Za pocetak barb, a nakon njega videcemo
|
|
|
Post by RezMar on May 13, 2012 9:37:28 GMT 2
Po mojoj verovatnoći 40% šanse Monk ima, a 100% Barbarian. Šala na stranu... al verovatno ću solo igrati kao Barb, a u gripi Wizard, jer za sada kako sam video dobro izgleda.
|
|
|
Post by diablo on May 13, 2012 15:11:00 GMT 2
Barb... uvek bio moj number 1 choice. Jedino sto cu ovaj put napraviti zenskog lika. Najizdrzljiviji je kad prigusti. Jednostavno badass.
|
|
l3fty
New Member
|
Post by l3fty on May 13, 2012 17:06:57 GMT 2
Prvi lik zenski Monk, ostale cu oprobati i gurati pomalo usput, nije kao da ce negde pobeci igra.
|
|