BEAST
New Member
|
Post by BEAST on Apr 26, 2012 15:23:49 GMT 2
Topic sve govori.
Lično ne mogu da se odlučim između barba, monka i wizarda - iz bete mi ove klase najviše leže. WD mi se ne sviđa kako izgleda, uopšte ne volim te voodoo džunglaške gluposti, iako je najjača klasa u beti zbog skila koji vam povećava int. DH mi uopšte nije svideo, možda zato što ima malo zanimljivih skilova na lvl 13.
|
|
Alex
New Member
|
Post by Alex on Apr 26, 2012 17:58:57 GMT 2
Ja sam se dvoumio izmedju Monka i Barbariana. Nekako mi više leži brži stil borbe kod Monka. Ali su me animacije odvratile od igranja sa njim. Glupo mi izgleda da nosi npr. 2 sekire a da ih uopšte ne koristi ili 2 mača. Da su se zadržali samo na Knuckles-ima bilo bi neke logike.
|
|
|
Post by Ixinho on Apr 27, 2012 2:47:20 GMT 2
Barbariana bez razmisljanja. Levelujem ga do 60og i girujem i tek onda pocinjem da razmisljam ko bi mi mogao biti alt. U sustini mi je najveca dilema da li da pravim defensive tank barbariana, ili frenzy dual wield pa da shiba neki nenormalan attack speed sa daggerima ili swordovima..
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on Apr 27, 2012 10:45:56 GMT 2
Monk je, za sada, planiran main Al` posto mi se misljenje promeni svaki put kada odigram malo betu - ko zna
|
|
|
Post by AtiRage on Apr 27, 2012 14:20:26 GMT 2
I ja se dvoumim izmedju monka i wizzarda Monk mi interesantniji od varvarina za mele borbu, ima raznovrsnije "spellove". A wizzard je jako dobar sa AoE spellovima - snji/om sam uspeo jedino ubiti 50 monstruma jednim "udarcem". I demon hunter je jako dobar... ali bice najverovatnije 3.
|
|
|
Post by DariusIII on Apr 27, 2012 14:22:43 GMT 2
Ja ću krenuti sa Witch Doctor-om, i to samo zato što sam njega probao u weekend beti. Posle ću verovatno sa Monk ili Barbarian-om.
|
|
|
Post by Ixinho on Apr 27, 2012 14:56:53 GMT 2
A wizzard je jako dobar sa AoE spellovima - snji/om sam uspeo jedino ubiti 50 monstruma jednim "udarcem". gde to? jar of souls event ili?
|
|
|
Post by AtiRage on Apr 27, 2012 15:37:16 GMT 2
Ne. Jos ranije kad si mi pozajmio account, pa sam igrao prvi put sa wizzardom. Naleteo na one skeletone koji summonuju ove manje i bilo ih je tu jos podosta i drugih kreatura Zaledio ove najblize, ostali mi prisli i na kraju poklao sve sa.. e ne znam kako se zove magija. Force push ili tako nekako. Dobio achievement za to A bez obzira na to - npr. i kad baca onaj lightning, koji deluje totalno random i bezveze, kasnije sa prvom runom protivnici eksplodiraju ako umru iz prve tako da postane bas mocno. U sustini svaki heroj postane zabavan na kasnijim nivoima
|
|
illidan
New Member
Demon Hunter
|
Post by illidan on Apr 27, 2012 18:15:07 GMT 2
za pocetak Demon Hunter
|
|
BEAST
New Member
|
Post by BEAST on Apr 27, 2012 19:03:20 GMT 2
Meni je najzabavnija klasa u beti bio wizard, prosto ima neku draž frost nova + wave of force, arcane torrent je isto sexy. Sa druge strane, i monk i barb su mi super, barb je mašina sa dobrim oružjem i skillovi mu stvarno moćno izgledaju (cleave i leap recimo, ludilo), a monk je pravi nindža, ono blinkanje unaokolo, struja na sve strane itd. Ne znam i dalje šta bih igrao prvo, mada koliko volim altove dovući ću ih sve na 60 ( jednog dana ) A za massive blow sam odradio isto sa wizardom, soba pred ulazak kod SK-a sa ona četiri stuba koji prizivaju skeletone, sačekao da se nakupe, nova + wave of force.
|
|
|
Post by Ixinho on Apr 27, 2012 19:40:33 GMT 2
Da je ovo cudo izaslo dok sam bio u srednjoj skoli, mislim da bih izlevelovao sve klase do 60og u roku od 3 meseca, a sad jbg, moram se odluciti za jednog lika i njemu posvetiti
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on Apr 29, 2012 20:40:07 GMT 2
^ Eh, zato je za vreme srednje bio WoW tu da zanima ;D
|
|
|
Post by Proday on Apr 30, 2012 23:10:56 GMT 2
Barb, monk ili deamon hunter; izvlacicu ceduljice
|
|
|
Post by shobot on May 2, 2012 23:46:11 GMT 2
Definitivno BARB !!!
|
|
bojan
New Member
|
Post by bojan on May 5, 2012 0:34:43 GMT 2
Barb za pocetak, sledeci je Demon Hunter.
|
|