|
Post by Timemaster on May 5, 2012 10:44:06 GMT 2
ili frenzy dual wield pa da shiba neki nenormalan attack speed sa daggerima ili swordovima.. ovo preferiram, ovakvog ću i da ga gradim, a za drugog lika, definitivno monk, ali ko zna kad će to da bude
|
|
|
Post by Ixinho on May 5, 2012 11:11:00 GMT 2
Bice ovo izgleda sajam barbariana na pocetku
|
|
Viper
New Member
prim:Barb sec:DH
|
Post by Viper on May 5, 2012 16:18:07 GMT 2
Slatke muke Ali bolje ovako da se lomim izmedju barbe, monka i wizz, nego da mi samo jedna klasa odgovara, sudeci po predjenoj beti... Najveci razlog zasto ce biti barba je sto mi uliva najvise poverenja za grind na vecim tezinama, ali mislim da cu sa monkom recimo mnogo vise uzivati u samoj igri, lud je ko struja.
|
|
|
Post by Ixinho on May 5, 2012 16:34:01 GMT 2
Mene izlududjuje odsustvo adekvatnih animacija kod monka , jeste da je to samo vizuelni efekat ali mi kvari dozivljaj same klase. Dok mi kod barbariana odgovara sve sto su mu uradili..
|
|
Alex
New Member
|
Post by Alex on May 5, 2012 19:58:09 GMT 2
Mene izlududjuje odsustvo adekvatnih animacija kod monka , jeste da je to samo vizuelni efekat ali mi kvari dozivljaj same klase. Dok mi kod barbariana odgovara sve sto su mu uradili.. +1
|
|
|
Post by Doktor on May 7, 2012 1:20:25 GMT 2
Witch Doctora cu da igram u startu, jer sam obozavao Necroa u dvojci, pa mi je on negde i najblizi. Ne volim nesto da se motam oko monstera, vec vodim armiju sa sobom koja zavrsava posao.
|
|
|
Post by brugi82 on May 7, 2012 10:00:10 GMT 2
Barbarian za softcore (prvi char), a kad malo udjem u igru, Wizard za HC.
|
|
|
Post by Ixinho on May 7, 2012 17:23:11 GMT 2
Ja se necu usuditi da zaigram HC sve dok ne budem video kakva mi je situacija sa "novim" internetom, posto sam nedavno presao na ethernet varijantu, dosad je bio obican kablovski i nije bio sasvim stabilan, a poslednje sto bih zeleo je da ulozim vreme u HC heroja i da ga zbog takve glupostim zagubim. Ako pogine u borbi, poginuo je, al da mi pogine zato sto glupavi avkom provajder drlja nesto i zbog toga mi pukne internet, no thanx.
Inace i moja opcija za HC bi bio wizard, otom potom...
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 7, 2012 17:50:45 GMT 2
Monk ili melee wizard za prvog lika
|
|
|
Post by undertaker_84_ on May 7, 2012 19:59:37 GMT 2
Brvo barb, posle videcemo
|
|
zeko
New Member
|
Post by zeko on May 7, 2012 20:06:33 GMT 2
I ja sam mislio da ću varvarina ali posle open bete ipak prvo igram sa demon hunterom, pa posle otom potom...
|
|
|
Post by brugi82 on May 8, 2012 0:07:23 GMT 2
Ja se necu usuditi da zaigram HC sve dok ne budem video kakva mi je situacija sa "novim" internetom, posto sam nedavno presao na ethernet varijantu, dosad je bio obican kablovski i nije bio sasvim stabilan, a poslednje sto bih zeleo je da ulozim vreme u HC heroja i da ga zbog takve glupostim zagubim. Ako pogine u borbi, poginuo je, al da mi pogine zato sto glupavi avkom provajder drlja nesto i zbog toga mi pukne internet, no thanx. Inace i moja opcija za HC bi bio wizard, otom potom... Eh bre Ixinho, pa u tome je bas draz HC. Taj thrill hoces li preziveti sledeci pull monstera, hoce li te elite jedinica zgromiti... Ne kaze niko da ce biti lako Sama slava HC karaktera ce biti u tome kako je poginuo. Mogu da se kladim da ces zapamtiti maltene sve smrti svojih HC karaktera
|
|
|
Post by Ixinho on May 8, 2012 0:29:25 GMT 2
Ja se necu usuditi da zaigram HC sve dok ne budem video kakva mi je situacija sa "novim" internetom, posto sam nedavno presao na ethernet varijantu, dosad je bio obican kablovski i nije bio sasvim stabilan, a poslednje sto bih zeleo je da ulozim vreme u HC heroja i da ga zbog takve glupostim zagubim. Ako pogine u borbi, poginuo je, al da mi pogine zato sto glupavi avkom provajder drlja nesto i zbog toga mi pukne internet, no thanx. Inace i moja opcija za HC bi bio wizard, otom potom... Eh bre Ixinho, pa u tome je bas draz HC. Taj thrill hoces li preziveti sledeci pull monstera, hoce li te elite jedinica zgromiti... Ne kaze niko da ce biti lako Sama slava HC karaktera ce biti u tome kako je poginuo. Mogu da se kladim da ces zapamtiti maltene sve smrti svojih HC karaktera Ali nije problem u sledecem pullu monstera ili elite championu, problem je u smrti izazvanoj nekvalitetom interneta, znas kad mi se desavalo po 5 puta dnevno da nestane na 1 minut, kao da se resetuje nesto, pa zar nije glup razlog da mi nestane HC heroj :/
|
|
|
Post by brugi82 on May 8, 2012 0:39:19 GMT 2
A ono jeste... Pa ajde, valjda si resio taj problem, pa ce biti srece i u HC modu
|
|
zeko
New Member
|
Post by zeko on May 8, 2012 1:03:13 GMT 2
Ali nije problem u sledecem pullu monstera ili elite championu, problem je u smrti izazvanoj nekvalitetom interneta, znas kad mi se desavalo po 5 puta dnevno da nestane na 1 minut, kao da se resetuje nesto, pa zar nije glup razlog da mi nestane HC heroj :/ Ako možeš, pojasni, pošto i mene zeza SBB na isti način - puca veza nasumično na minut, dva. Hoćeš da kažeš da u slučaju pucanja veze ne dolazi do automatskog log-outa već da tvoj lik ostaje u igri otvoren za mlaćenje?
|
|