|
Post by Proday on May 26, 2012 14:29:18 GMT 2
dobro ti je palo na pamet; nije mi bilo ukljuceno to advanced tooltips Tnx za info!
|
|
|
Post by Ixinho on May 26, 2012 14:37:00 GMT 2
Crni prodaye pa kako si ti igrao bez toga
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 26, 2012 14:40:21 GMT 2
|
|
|
Post by Proday on May 27, 2012 3:07:36 GMT 2
haa ne znam ni sam ali sad je mnogo bolje i pametnije
|
|
Viper
New Member
prim:Barb sec:DH
|
Post by Viper on May 27, 2012 17:19:19 GMT 2
|
|
|
Post by Ixinho on May 27, 2012 17:50:13 GMT 2
Hm, ja tek danas respecovah i umesto frenzy poceh da koristim cleave po prvi put. Da li mi se to samo cini ili je stvarno mnogo delotvorniji na ovim zeznutijim tezinama u poredjenju sa frenzy-em ?
stavio sam mu runu za 156%dmg
|
|
|
Post by Timemaster on May 27, 2012 18:25:48 GMT 2
svi su ovde kada je bio aktuelan početak, stavljali frenzy buildove, a ja sam furao cleave, nekako mi je odgovarao, a nikako mi nije bilo jasno forsiranje frenzy-ja. šta znam, više zahvati, pa mi brže padaju neprijatelji kada krenu preko 20 na mene
|
|
Viper
New Member
|
Post by Viper on May 27, 2012 19:43:49 GMT 2
Nekad mi ostane frenzy posle borbe sa boss-om, i brze bolje vratim na cleave sa 156%, jer ovako me svi samo pune... Inace, cleave koristim od samog pocetka, i navikao sam da mi nekako drzi distancu. Ne mogu recimo da zamislim one pecine sa malim paucima, ili gomilu kostura kako idu na mene, a da ne pricam o pocetku Act III i svim onim hordama neprijatelja
|
|
|
Post by orckrist on May 29, 2012 11:17:59 GMT 2
igra li ko monka na vecim tezinama od prisutnih (hell/inferno)? kolko vidim dosta ljudi kuka kako imaju muku... trenutno sam sa monkom lvl55 (hell) 22k hp-a i oko 5k dps, sa obicnim mobovima lagano izlazim na kraj, ali kad mi se pogodi kombo na elitama znam da vajpujem dugo... juce sam bas u drugom aktu u onoj kanalizaciji naleteo na one grbavce i to combo waller, immune i speed, i naravno poison (zeleno sranje na zemlji), glavni baja trci kao shprican, ne mogu da ga stignem nekako ga spustio na 80k iz ko zna kolko wipeova i na kraju odlepio i ragequitovao... posle chuku vremena sreca spownovala se druga elita koju sam popishao... sta kazu drugi monkovi? jel to istina da smo juzles kasnije ili je to prazna prica?
EDIT: umalo da zaboravim, poenta je bila da linkujete svoj build ako ste uspesni u ovom delu igre, obzirom da ja trenutno letim sa skila na skil po potrebi, te nemam neki "konstantan" build xD
|
|
|
Post by miloshd on May 29, 2012 12:35:13 GMT 2
I ja sam na istom mestu, isti nivo, isti hp ali samo pola DPS-a, neke elitne ne mogu da sredim nikako a neke teško, obigravam pa 7-sided+pandemonium pa udri dok se ne osveste pa opet beži, a i apsolutno se ne isplati, ako je moguće treba ih prosto izbeći, gubljenje vremena i živaca bez adekvatne nagrade.
Mada mislim da je problem "samo" što mi treba bolja oprema, nisam se dovoljno ponovio od kad sam bio na nightmare-u.
|
|
|
Post by orckrist on May 29, 2012 12:51:20 GMT 2
ako ti je vec problem dps, na ah bas ima dobrih daibo-a za male pare sa dobrim statsima vit/dex/neki random dmg fazon od do, samo ne znam sta koristis od oruzija... na normal sam furao fist wep, koji su mi onako bas monk wep sto se vizualnog dojma tice, pored daiboa, al sam forsirao fistove, jer nije ni bilo realne potrebe za necim jacim. kako je vreme odmicalo skontao sam da nema dobrih fist wep i onda sam se okrenuo motkama. one extremen kombinacije koplje/stit/mac/deger/sekira/etc su mi koska tako da samo furam ove daiboe, pa uhvati probunari malo, ima super ponuda... znam da sam u igri za neki daibo koji je fazon 300+ dmg-a, sa jos nekim holy dmg-om vit/dex i jos nekim statom za fazon 500g... ne znam kako se to zavrsilo i da li jos traje, al poenta je da moze da se izbunari nesto valjano za male love tako da probaj ne vredi muciti se...
|
|
|
Post by miloshd on May 29, 2012 13:08:24 GMT 2
Još nisam ništa kupio na AH, siguran sam da ću kad tad, ali dok može da se napreduje i bez toga neću. Možda padne neka menjaža.
|
|
|
Post by orckrist on May 29, 2012 13:49:18 GMT 2
and si jedan u zilion koji je imao srece sa dropom meni uglavnom pada gir koji je dexteritija bez i slicne gluposti koje su mi totalno juzles
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 29, 2012 19:00:45 GMT 2
Ja pilam monka, lvl 60 31k hp, 20k dps bez skill buffova, 24k dps sa skill buffovima i Hell tezina je laganica, svega par kombinacija skilova na elite mobovima moze blazi problem da predstavlja, al nista strasno. Za Inferno je druga prica Skilove tu i tamo menjam, sad cu okaciti trenutni build. us.battle.net/d3/en/calculator/monk#UiXTgk!Xdg!bZbcYa
|
|
Viper
New Member
|
Post by Viper on May 30, 2012 19:32:15 GMT 2
Ja zbog valor stacka presao sa cleave na frenzy - nema sanse butchera da predjem na inferno sa cleave zbor rage timera. Sada sam vec malo navikao na pocetnu sporost frenzy-ja, i moram da priznam da je bolji od cleave za inferno.
Inace, grinda se money za AH, ne vredi. Mogu ja do sutra da grindam i cekam bolju opremu, ali nema sanse da mi dropuje to sto treba za Act II, jednostavno je los sistem dropa itema.
|
|