|
Post by stonecold on May 21, 2012 13:26:13 GMT 2
Moj trenutni build: Levo dugme miša - FrenzyDesno dugme miša - Seismic SlamSkill 1 - Ignore PainSkill 2 - RevengeSkill 3 - Battle RageSkill 4 - Earthquake[/color] To je to trenutno, mada ih manje više menjam kako mi se prohte. Ovo je kombinacija koju najviše koristim. Uletim među gomilu kripova, prva stvar je da bacim Ignore Pain pa odmah zatim Battle Rage. Nakon toga Revenge (što mi napuni HP) i na kraju ako ostane neko živ sledi Earthquake.
|
|
|
Post by Doktor on May 21, 2012 14:25:54 GMT 2
Dosta sam se igrao i napravio dobar skill build sa kojim ide dobro na hellu. Inace ko igra Witcha, jurite opremu koja daje mnogo, mnogoooo INTa i VITa, a ovo drugo zanemarite. Od skilova najbitnije dve su : Soul Harvest i Firebomb (ali sa runom koja pravi da lopte svo vreme odskacu). Moj build: us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#heYdkT!gbY!YYYcYZ
|
|
|
Post by brugi82 on May 21, 2012 17:19:20 GMT 2
Za one koji igraju barbariana, sta koristite od shouta, war cry ili rage. Ja trenutno koristim oba ali vidim da cu morati jednog da se odreknem verovatno, 30% damage vs 40% armor..... Uh i ovo je jedno od velikh dilema sa kojima sam se suocio. Pa upotrebljavao sam Thretening Shout i War Cry, dok Battle rage nisam. Ipak je odbrana mnogo potrebnija na Nightmareu. Probao sam oba i zakljucak mi je da 40% armora je vrlo slabo. Iako na papiru to izgleda odlicno, pogledaj u damage reduction tabeli... Donosi svega 7-8%. 20% manje damage neprijatelja je solidno, ali opet kad sve to preracunam, ispada najbolje da se uzme Ignore Pain koji daje 65% damage reduction na 7 sekundi... Moj savet je da uzmes Igrore pain ako ti treba odbrana, a ako ne, onda zadrzi Battle Rage.
|
|
|
Post by dr.sonic on May 22, 2012 9:27:47 GMT 2
Da li neko ovde igra sa demon hanterom i koje skilove koristi, ili ste svi sugurica sa barbarianom i monkom?
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 22, 2012 20:38:22 GMT 2
Inace, ne znam jel spomenuto ali ja sam tek nedavno otkrio (lol) > < kada upalite Elective Mode, mozete da bind-ujete bilo koji spell/skill za bilo koji od sest mogucih tastera (mis, 1234). Npr. mozete imati dva Rage/Spirit/Hatred generator skill-a na misu, a ostatak pod 1234. Sto vam omogucava da pravite kakav god build zelite. 4 defensive skill-a (ako je potrebno) mozete staviti pod 1234 Ja sam, npr, tek nedavno to skontao Napravi razliku IHAJ
|
|
|
Post by Ixinho on May 22, 2012 20:47:25 GMT 2
Ajoj, nemoj mi reci da si ceo normal igrao bez elective mode-a ?
|
|
|
Post by stonecold on May 22, 2012 21:18:11 GMT 2
Ja evo igram na nightmare i celo vreme ne koristim Elective mode. Sve po difoltu.
|
|
|
Post by Ixinho on May 22, 2012 21:21:37 GMT 2
Ja ne bih mogao bez ground stomp + leap, to sam poceo odmah negde od 10.levela , bez elective mode-a verovatno ne bih ni igrao igru.
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 22, 2012 22:14:01 GMT 2
Bio meni ukljucen elective mode, samo ja nisam skontao sta sve moze Presao ceo normal, i ostalo mi samo Spire u Act4 nightmare-a kad sam provalio
|
|
|
Post by Timemaster on May 22, 2012 22:47:13 GMT 2
lol, a ja se baš pitao da li je to moguće nisam ni ja znao za elective mode
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on May 22, 2012 23:39:39 GMT 2
Meni tek kad sam presao Normal sinulo, da mogu svi skillovi iz jedne kategorije da budu u buildu. Elective mod spasava stvar, jer ovako da je ovako suvise bi bilo restriktivno. Na NM tezinu monku sam stavio sve offensive rune na skillove cak i heal mi ima +dmg runu , i levi i desni klik spirit generatori.
|
|
|
Post by Ixinho on May 23, 2012 2:53:17 GMT 2
Tek sam malo pre postao svestan koliko znaci kvalitetan skill build i koliko mora svaki skill sa svakom runom da se tesitra i vidi kakav je. Nightmare. U aktu 2 sam ginuo cesto, sigurno 20ak puta sam poginuo, stigao u act3 , odmah na startu promenio neke skillove i rune, evo ubio sam ghoma u actu 3 , nijednom nisam zaginuo. Da ne bi ispalo da sam napravio neki ultimativni build i da sam neunistiv - ne, puno puta su mi helthi spadali na 10-20% ali sam uvek imao neki skill na raspolaganju kojim mogu da se izvucim, bio to leap sa 300 armora, ili ignore pain, ili nesto drugo. Evo ga trenutni build - us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WZYXPR!YcV!ZYZaZb , sve mi savrseno odgovara jedino nisam siguran da li je mi je hammer of ancients najbolje trenutno resenje za AoE, koristio sam pre toga earthquake ali suvise se dugo cekao cooldown, mada je stvarno bio prejak skill. Sad sam stavio cekic sa runom koja stanuje okolne neprijatelje kad jedan umre od udarca cekicem. Tako da kad skocim sa leapom, stanujem sa stompom koji ih privuce, drmam malo frenzy da dignem fury brzo i onda samo cekic po njima, em su sve vreme stanovani em padaju brzo.
|
|
|
Post by stonecold on May 23, 2012 8:49:40 GMT 2
Ixinho tebi bi više koristio Rend sa Blood Lust runom. Jesi probao tako nešto?
|
|
|
Post by pilauda on May 23, 2012 15:55:08 GMT 2
|
|
illidan
New Member
Demon Hunter
|
Post by illidan on May 23, 2012 16:56:41 GMT 2
|