Alex
New Member
|
Post by Alex on May 23, 2012 21:45:10 GMT 2
Kod mene je trenutno ovako: eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WeYVki!YbV!aZYaaa Nemam skoro nikakvih problema na Nightmare pa čak ni kod Elite protivnika. Obavezno pre svake borbe ide War Cry+Battle Rage sa runama koje daju povećani armor i dps. AKo me opkole udarim Revenge sa runom koja mi puni health tako da i dalje ostajem u masi. Ukoliko je gužva prevelika na scenu stupa Seizmic slam i to onaj sa najvećom Knock Back distancom. To mi skine većinu protivnika sa leđa a ove što nisu zahvaćeni polako sa Frenzy koji je već uveliko dostigao 75% attack speed.
|
|
|
Post by dr.sonic on May 24, 2012 10:14:58 GMT 2
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 24, 2012 10:51:06 GMT 2
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 24, 2012 12:52:17 GMT 2
Ostaju, ali morate dodati ceo link. Ako samo kliknete na njega, URL nije kompletan (doci ce do prvog uzvicnika (!) i smatrati da je to kraj linka).
Mislim da to ima veze sa Diablo 3 Tooltip javascript-om, koji registruje link do uzvicnika.
Uradite copy-paste u adress bar (barem za sada) da biste dobili ceo build.
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 24, 2012 12:58:21 GMT 2
Kada linkujete build, nemojte samo kopirati url ka vasem buildu. Umesto toga, koristite tagove: [ url] VAS LINK [/ url](bez razmaka) Ovako postavljate ceo link u vasem postu i na ovaj nacin ce Diablo3 javascripta da radi kako treba Grunt-ov build: eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#UeXTkj!bdX!bZbYaa
|
|
|
Post by Ixinho on May 24, 2012 17:57:59 GMT 2
Bravo ^^ Inace, mislim da je dobar kombo koristiti Leap sa runom koja se otkljucava na 59 il 60 levelu koja garantuje 100% stun na 3 sekunde nakon sletanja, zatim po isteku te 3 sekunde ukljuciti Ground Stomp koji stanuje na 4 sekunde (to je vec 7) i za to vreme tuci frenzijem , nekim mobovima ostaviti jako malo HP, i onda Hammer of Ancients sa runom koja stanuje sve u blizini ubijenog od strane cekica, tako da ako se pametno koristi cekic u pravom trenutku moze da se napravi veoma dugacak stun chain. Naravno za ovo je potrebno malo vremena da se ispraksa, jer vecina se uspanici kad se nadji u masi elita ili obicnih mobova pa klikce manicno sta stigne Ovo je moja neka kreacija, ne znam da l neko jos koristi, za sad mi se svidja
|
|
illidan
New Member
Demon Hunter
|
Post by illidan on May 24, 2012 18:27:19 GMT 2
Kada linkujete build, nemojte samo kopirati url ka vasem buildu. Umesto toga, koristite tagove: [ url] VAS LINK [/ url](bez razmaka) Ovako postavljate ceo link u vasem postu i na ovaj nacin ce Diablo3 javascripta da radi kako treba Grunt-ov build: eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#UeXTkj!bdX!bZbYaa editovao sam
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 24, 2012 19:48:27 GMT 2
Razhiel has been blessed Radi sada Btw kako stavljate te linkove do skilova ?
|
|
|
Post by Ixinho on May 24, 2012 19:53:08 GMT 2
C,c,c ne citas sta sam pisao, otvorio sam temu "Linkovanje itema" odavno i objasnio kako se linkuje , mozes da quotujes moj post iznad pa da vidis kako to ide..
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 24, 2012 20:58:02 GMT 2
Eh procitao sam to jos pre nego sto je izasla igra al sam zaboravio My bad.
|
|
|
Post by dr.sonic on May 24, 2012 21:51:14 GMT 2
|
|
civil
New Member
|
Post by civil on May 26, 2012 0:17:06 GMT 2
BARBARIAN LVL22
Levo dugme miša - Cleave Desno dugme miša - Hammer of the ancients
Skill 1 - Ground Stomp Skill 2 - Revenge Skill 3 - Battle Rage Skill 4 - Earthquake
+ rune na svakom
Uletim u gomilu, drksnem Ground Stomp + Battle Rage, onda ih mlatim naizmenicno levim pa desnim + ako nekada ostane fury drksnem Earthwuake.
+ pasiva
P.S. Sta je elective mod ?
|
|
|
Post by Ixinho on May 26, 2012 0:35:10 GMT 2
Elective mod ce ti biti neophodan, omogucava ti da bilo koji skill zakacis za bilo koji hot key (1,2,3,4) sto znaci da ne moras da koristis default raspored koji ti oni daju (primary,secondary, 1 defensive, 1 tactics, 1 rage i 1 might skill) , nego npr mozes 6 defanzivnih, 3 rage i 3 tacics, bilo kakvu kombinaciju da napravis koja tebi odgovara
|
|
|
Post by Proday on May 26, 2012 2:43:32 GMT 2
jel ima igde na netu da se vidi koja magija pravi koliko stete i tako u kombinaciji sa svakim runom?!
|
|
|
Post by Ixinho on May 26, 2012 3:01:13 GMT 2
Hm, cekaj, prvo sto mi je palo na pamet da ti nisi ukljuco advanced tooltips u opcijama, koje ti pokazuju onda tacno koliko % dmg pravi koji skill?
Ukoliko ti je to ukljuceno a hoces da znas koliko dmg pravi koji skill, ne moze ti nijedan sajt tu pomoci, jer se dmg skillova bazira na dmg glavnog oruzja.
|
|