|
Post by Ixinho on May 17, 2012 17:14:33 GMT 2
Nisam siguran da li negira ceo napad ili samo deo, nek potvrdi neko ko nosi stit stalno kako funkcionise blok. I da li pise koliko je blokirao dmg kada uspesno blokira.
|
|
|
Post by Timemaster on May 17, 2012 21:39:52 GMT 2
ja nosim štit i radi po sistemu da full dmg blokira jednom ili dva puta (pa onda pauza do sledećeg blokiranja, ne znam samo kolika), zavisi od štitova, ali je to suština, apsorbovanje celog udarca, ko god ga zadao. ali, kada sam skinuo štit i kada sam hteo da pređem na 2 oružja u rukama, DPS kao i armor su mi se vrtoglavo snizili, tako da sam ga ipak zadržao i preferiraću ga na dalje
|
|
Milak
New Member
|
Post by Milak on May 29, 2012 15:13:26 GMT 2
Jel zna neko kako se menja brzina udarca u zavisnosti da li nosis 1 ili 2 oruzija? Koliko sam ja primetio, uvek se racuna brzina brzeg oruzija, tako da onaj sporiji ne smanjuje attack rate. Jel tako?
|
|
|
Post by Ixinho on May 29, 2012 15:45:11 GMT 2
Nisi procitao moj prvi post.
Ako nosis dva oruzja i otvoris inventar/ details / i pogledas attack speed videces da prikazuje jedan attack speed kad udaras levim, drugi attack speed kad udaras desnim oruzjem.
Nosenje 2 oruzja povecava attack speed samo za 15%.
|
|
|
Post by Timemaster on May 29, 2012 15:50:34 GMT 2
stavi to u potpis od sad, da bi ljudi češće viđali logiku damage-a za dva oružja
|
|
|
Post by Ixinho on May 29, 2012 16:06:32 GMT 2
|
|