|
Post by Ixinho on May 7, 2012 20:36:53 GMT 2
Za taj sky splitter videh da se pise na diablo.incgamers da ce definitivno imati najvecu prodajnu vrednost na RMAH (250$) barem u pocetku
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on May 7, 2012 20:41:38 GMT 2
Ovako solo ce mozda biti teze posebno tamo kasnije na Hell i Inferno. Evo sta kaze Jay za Inferno, tu spominje da svako ko hoce uspesno da prelazi Inferno mora da ima jak aoe dmg, jak single target dmg, i neki defanzivan skill i sve to da koristi kako treba. Ovako u timi mogu neke sinergije da se odrade, pa ispadne malo lakse. www.ign.com/videos/2012/05/06/diablo-iii-blizzards-top-tips-for-inferno-modeTaj sky splitter lici na Dwemer axe u Elder Scrolls igrama definitivno su pozajmili malo art.
|
|
|
Post by Ixinho on May 7, 2012 20:45:13 GMT 2
Videh ovo juce, al on pametnjakovic tu nista posebno nije rekao. Pogotovo kontradiktornost single vs aoe dmg , primary skill ne moze da radi i jedno drugo a najvise se spamuje primary jel te... Cenim da ce se stvoriti dve grupe "tenkova" a to su DPS barb i monk i DEF barb i monk, prva grupa koja ce potencirati dual wield i veci DPS , i druga grupa sa shieldom koja ce moci vise vremena da provede na milimetar od monstera dok ranged klase odradjuju veci deo posla sto se DPS tice. E sad, ja nikad ni u jednom rpg / hack&slashu nisam voleo da nosim shield, jednostavno mi estetski kvari utisak mog razbijaca
|
|
|
Post by brugi82 on May 8, 2012 0:02:39 GMT 2
Eh Ja sam veci deo moje karijere u WOWu proveo lemajuci bossa sa paladinom tankom i moram da priznam da sam poprilicno uzivao. Tankovanje je velika umetnost. Treba obezbediti da svi tebe biju, treba preziveti sve to i na kraju kad "shit hits the fan" treba se izvuci/izvuci saigraca. S obzirom da cu verovatno igrati sa drugarima DH i WD, vrlo je moguce da cu i ovde barba opremiti kao tanka (1h + shield) na onim vecim tezinama.
|
|
BEAST
New Member
|
Post by BEAST on May 8, 2012 11:08:08 GMT 2
Eh Ja sam veci deo moje karijere u WOWu proveo lemajuci bossa sa paladinom tankom i moram da priznam da sam poprilicno uzivao. Tankovanje je velika umetnost. Treba obezbediti da svi tebe biju, treba preziveti sve to i na kraju kad "shit hits the fan" treba se izvuci/izvuci saigraca. Tankovanje je po meni najteža opcija u MMOvima. Potreban je skill za dobrog hilera i dps-a, ali je i te kako potreban za prosečnog tanka. Raidovao sam sa raznim ljudima i ogromna je razlika između stvarnog dobrog tanka i nekog ko jedva zna šta radi. Plus, i dps i heal može da se slackuje, a tanking nema šanse. Ekstremni primer je moj ortak koji je nekada davno nogom lupao keca na tastaturi dok gleda tv (igrao je retardiran spec tada, ali opet)...
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on May 9, 2012 23:49:36 GMT 2
Nece biti ovde neki sad spaming skillova, ja kako sam primetio jedini heal ali heal bas za druge ima Monk, i to cooldown je dost velik a i slabo leci.
|
|
|
Post by Ixinho on May 10, 2012 18:26:44 GMT 2
Nekoliko saveta sa diablo.incgamers u vezi sa AH i jedan koji ima veze sa naslovom teme Rule #1: Get comfortable. Starting off you’re going to have zero idea of what you can and can’t get away with, so approaching every pack of mobs should be done so with the mindset that they could kill you.
Rule #2: Your shield is your best friend. Giving yourself a chance to block full damage from attacks makes shields an HC players best item for survivability.
Rule #3: Don’t be a hero. If you don’t feel like your character is ready for a specific fight, then don’t go running in guns blazing. This is especially important for bosses. Go farm, craft some gear, grind some levels, then go fight that next boss. If you actually have no clue how to know if you’re ready, judge it by how easy the mobs before the boss are. If the mobs are hard, the boss is going to wreck you.
Rule #4: Gear accordingly. If D2 is any indication, certain bosses will be easier with certain gear. Poison resist for Andy, Fire and Lightning for Diablo, etc.
Rule #5: Don’t ignore resistances. I can’t even count the number of times I’ve watched HC noobs run through higher level content with no resistances and get instagibbed by elemental mobs.
Rule #6: You will die! Never think for a moment that you are safe, complacency is what kills HC characters the most. Thinking you’re never going to lose a character is probably the worst attitude you can have.
|
|
|
Post by Timemaster on May 10, 2012 21:11:43 GMT 2
If the mobs are hard, the boss is going to wreck you. sviđa mi se ovo jeste da su ovo hintovi za HC modove, može lepo da posluži i u softcore igranju
|
|
|
Post by Ixinho on May 15, 2012 14:14:34 GMT 2
Bogami cak je i normal izazov, monsteri u 1 actu na highlands uopste nisu naivni i sad vidim da ce kombinacija dva oruzja biti poprilicno zahtevna za izuvacanje i taktiziranje, jer je stit vec na prvoj tezini poprilicno potreban.
|
|
|
Post by DariusIII on May 15, 2012 15:03:15 GMT 2
Igram kao WD (ne hdd ), ubio sam Skeleton Kinga i tu stao, tako da do večeras neću znati pravu snagu mobova.
|
|
|
Post by brugi82 on May 15, 2012 17:17:54 GMT 2
Bogami cak je i normal izazov, monsteri u 1 actu na highlands uopste nisu naivni i sad vidim da ce kombinacija dva oruzja biti poprilicno zahtevna za izuvacanje i taktiziranje, jer je stit vec na prvoj tezini poprilicno potreban. I ja sam ovo isto primetio. I mene su izuli par puta, zato sto sam totalno ignorisao odbranu, nego sve gurao u napad. Od tada, 1h + shield i jos uvek nisu bili blizu da me ubiju. p.s. Revenge takodje pomaze mnogo u prezivljavanju.
|
|
|
Post by Timemaster on May 15, 2012 18:09:14 GMT 2
nisam ja imao pojma šta pričam dok ovo nisam probao, nema šanse da ću ja da furam igru sa 2 oružja u rukama, mnogo je bolje kad se nosi i štit
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on May 15, 2012 18:11:37 GMT 2
Ja sam sa monk uspeo da pređem Act 1, bez i jednog upotrebljenog HP napitka. Mada par puta je bilo malo gusto. Nije tolko problem heal od orbova ako imas opremu sa +HP from orbs. Mada svakog vecoj guzvi bacam blind i brzo ih pokosim.
|
|
|
Post by RezMar on May 15, 2012 21:56:46 GMT 2
Ja za sada igram sa monkom i barb. Kako sam primetio monk je mnogo bolji za vraćanje hp. Ja nisam presao prvi act sa monkom al nisam popio ni jedan potion.
Što se tiče dual weapons il oržje i štit. Sa barba sam stigao do acta II. Furam dual i idemi ekstra, nemam neke poteskoce. Mislim da sam dvaput popio potion (i to jednom slucajnom).
|
|
bojan
New Member
|
Post by bojan on May 16, 2012 14:24:59 GMT 2
Meni uopste nije jasno kako se ne poveca DMG kad stavim 2 oruzja? I jel Barb po defaultu koristi 2 oruzja ili treba neki skill za to kao u D2?
|
|