Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on Jun 6, 2012 19:11:11 GMT 2
Pa da pokrenemo diskusiju i o magovima Copy/paste mog trenutnog builda za Inferno [Act 1]: "Smorilo me da umirem stalno i da kite-ujem pola mape - otuda i ovakav build. Izuzetno je efikasan a ideja je da napunim Arcane Dynamo do 5 sa chain lightning, na cetvrtom stack-u bacim Hidre, cim se upali 5 stack ukljucim Diamond Skin i krenem da rostiljam sa Disintegrate. Ako ne mogu da stojim u mestu za Disintegrate, bacim Hidre sa svih 5 stack-ova (bonus %dmg od Flash of Insight dodaje se i na Hidre). 5 stacks Flash of Insight ( Arcane Dynamo) = 75% dodatne stete za Disintegrate. Sa ovim gear-om to po tick-u radi izmedju 15-20k dmg-a (nekad manje, nekad i vise). Ako su posebno jaki rare/elite mobovi, ovaj proces ponovim 2-3 puta, tako sto drop-ujem aggro sa Teleport (sa mirror image runama) i kite-ujem dok mi se ne vrate CDs. I bas iz tog razloga sam isao ovako tanky - dok cekam sve cooldowns da NE UMREM. Za sada, JEDINO sa cime stvarno imam problem je bilo kakva kombinacija sa Invulnerable mobovima. Sam build jako brzo ubija vise monstera, ali kada moram da izdvojim samo jednog dok me ostali lupaju nemilosrdno, dodatne mere taktiziranja stupaju na snagu ;D"
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on Jun 6, 2012 19:12:23 GMT 2
Znam da nas je malo, al` mozda pomogne nekim ljudima koji bi da prave alt-ove
|
|
|
Post by Timemaster on Jun 10, 2012 17:21:03 GMT 2
ja bih da pravim alt wizarda, i zahvaljujem se na ovoj temi. razmišljao sam koji bi mi range najviše legao, i nekako onaj laser beam wizardov me najviše privlači, pa ću uskoro igrati sa wizom, samo da doteram barba do lvl 60 i da udarim u zid kad je progres u pitanju
|
|