|
Post by orckrist on Jun 5, 2012 11:05:18 GMT 2
Kontam da bi bilo kul imati zasebnu temu za svaku klasu gde bi ljudi koji igraju te klase mogli da razmenjuju iskustvar, dele savete jedni drugima, i td... U temi builds/taktike ili kako se vec zove gubim predstavu o kojoj klasi i o cemu se prica, a i preglednije je kontam da nije neki problem Ako moze lupite i stiki pa da u vrhu imamo te osnovne teme uvek dostupne Tema ko sto naslov kaze moze da sluzi za sve sto je veznao za monka, od bildova koje koristite, preko gira i statsa na koje idete, sta gemujete, do razmene itema i slicno.. Raspalite monkovi!
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on Jun 5, 2012 14:07:29 GMT 2
Moj san je da napravim ludog dual wield life on hit monk-a al za to treba previse miliona zlatnika Pa se trenutno zamlacujem sa stitom i dizem reziste, a za skill build ima tu par varijacija, sve zavisi od gear-a sta imas.
|
|
|
Post by orckrist on Jun 5, 2012 15:18:20 GMT 2
jao i ti si jedan od onih fail monkova sa shildom? salim se, ali odvratni su mi takvi monkovi, i onda sama klasa gubi ceo smisao i poentu sa takvom opremom... ako je vec trebalo da budemo neki tenkovi/semitenkovi, blizz je mogao da poradi na tome da budem npr nesto nalik DK-ovima u wow-u, vise miss/parry, hit absorba i slicno, a ne da budes barbarian u kozi monka... po meni je to fail i stvarno bih voleo da to srede u buducnosti... u pocetku kad sam prelazio normal sam furao fistwepone i to mi je bilo bas "monkovski", zatim nightmare, je bio pravi nightmare za mene, nisam nalazio nista valjano od fistova, a ah u tom trenutku sam nesto izbegavao... onda sam se svichovao na daibo i od tad mi je to main wep, dual whieldovanje mi je atm bzvze, narocito dageri macevi i te gluposti... kao sto ne gotivim da vidim wizarda sa 2h axeom/swordom il sta vec... to je ono sto mi se od pocetka nije svidelo u igri al boze moj, kapiram da je trenutno najlakse opstati u infernu sa shildom i nekim one handerom. sta mislis o onom setu? set i bonusi nisu nesto al opet iz nekog tog tripa da hocu da budem monk kakav treba biti sam poceo da sklapam set (uzeo head i diabo). Ne znam uglavnom sam farmao prvi act sa drugovima, nismo hteli da se mustramo i smaramo sa drugim, tako da mi je ovo trenutno nainteresantnije, da farmam gold i neke iteme koje mogu da zavaljam, i kupim neke delove iz seta pa kao i imam neki cilj sto se tice statsa, za dalji progres u infernu nasta se treba fokusirati? ili nasta si se ti fokusirao?
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on Jun 5, 2012 19:48:37 GMT 2
Nije monk sa shieldom na Infernu fail, jer da igras solo i da imas krsh oruzje za off-hand video bi da neki shield sa +DEX i/ili +VIT statsima vise koristi i neko jace brze oruzje. Hell mogu komotno da dual-wieldam, ali na Inferno me ubijaju iz 4-5 udaraca, svaki brzi elite sa Fire chain me izuva.
Neki forumas stavio u D3 temu sta treba za monka da bi mogao da cepa Inferno: Life on hit - 800 Rezistansi - 750+ Attack speed - 30-35% Dexterity 15k dps, 7k armora Vitality oko 40k
fali mi puno life on hit, DPS skoro da imam tolko, i vitali jos jedno 10k, i armor jedno 2.5k. I svi resitovi.
|
|
|
Post by orckrist on Jun 6, 2012 9:13:48 GMT 2
kao sto si mogao da procitas, fail u smislu da je bLizzard tu sjebao stvar, svestan sam da je drugacije nemoguce solirati inferno... samo se meni takav nacin progresovanja monka ne svidja ich. sto se tice ovih statsa za inferno, po toj racunici imam da gulim ja jos ihahaj, a to sto u giru imam 2 dela iz seta + legendary bootse to nikom nista.... e moj blizzarde....
|
|
|
Post by kirgan on Jun 6, 2012 14:58:30 GMT 2
Ja sam doziveo da na nightmare-u sa dual wieldom ne mogu elita da ubijem... Smorio sam se kao pas Ne znam na koju foru da budzim i dps i armor i hp i resiste istovremeno... Doduse nisam nista kupovao preko AH vec samo dropove koristim
|
|
|
Post by orckrist on Jun 6, 2012 15:23:34 GMT 2
i mene su bas gazili na nightmer i previse... bas je bila velika razlika izmedju normala i nightmare-a, zato sam malo obisao AH i za malo para preokrenuo stvari u svoju korist, tako da ti ne vredi sadomazohizam, idi lepo obuci se za 100k nesto cisto da olaksas sebi zivot, pa na 60 pocni da sklapas nesto za progres u infernu. elem od kad sam poceo kao da budzim statse za inferno progres, vitaliti i dmg mi opadaju polako, a obzirom da trebam jos itema da zamenim kako bih nabudzio rezistove, deluje mi kao da ce statsi dosta pasti... sad sam na nekih 10k dps-a 25k hpa rezistovi oko 200, ostatak gira ima u sebi uglavnom vitaliti, ako to pocnem da svicujem sa att speedom/life per hitom plasim se da cu biti low hp... a varijanta sa shildom mi nikako ne pije vodu, nadam se da necu morati na taj tupavi setup da idem
|
|