grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 31, 2012 18:32:05 GMT 2
Ajde da vidimo sta ste na kraju izabrali za main-a, imamo poll pre nego sto je krenula igra, sigurno ima ljudi sto su krenuli jednu klasu pa se presaltali ipak na neku drugu da im bude main lik.
Vote people !
Meni je Monk main, a za alta se jos dvoumim. Mozete i vi u vasim odgovorima ovde da napisete koja vam je klasa glavni alt.
|
|
|
Post by Timemaster on May 31, 2012 18:44:07 GMT 2
Barb, a definitivno kada budem odlučio da pređem na alta će sigurno do melee prezasićenja doći i onda ću da odem na nekog ranged heroja, samo ne znam da li da to bude wizard ili witch doctor, pošto me demon hunter nešto i ne privlači
|
|
Alex
New Member
|
Post by Alex on May 31, 2012 20:20:18 GMT 2
Barb Dual Wield main. Za sada dobro ide ali po komentarima sa svih strana sumnjam da će DW proći na Inferno težini. Kombinacija sa štitom mi ne leži. Alt. definitivno Demon Hunter tj. Huntress. Malo da se odmorim od meele a i DH super izgleda u full armoru
|
|
illidan
New Member
Demon Hunter
|
Post by illidan on Jun 1, 2012 20:09:02 GMT 2
DH (iza cekaju WD i Monk)
|
|
|
Post by Timemaster on Jun 25, 2012 11:49:56 GMT 2
izlevelovao barba na lvl 60 i smorio se, čak me mrzelo da se zavlačim u heaven da ubijem diabla na hell, a mogao sam lagano. bilo je problema na hellu, ali sam nekako prolazio uzmem demon huntera i oduševim se koliko mi je legla klasa, ne znam da li zato što je novo (lvl 30 sam već) pa prija promena, ili je znatno lakše igrati sa njim i brže nego sa barbom, ali sve pohvale za DH. ako neko ima neki hint, slobodno neka udeli, sve je dobrodošlo naročito kada su pasivne u pitanju. trenutno mi je ovaj buildi da, hoću da pokušam da pređem i nightmare bez auction house
|
|
illidan
New Member
Demon Hunter
|
Post by illidan on Jun 27, 2012 1:54:10 GMT 2
evo moj build za sada je efektivan bio protiv Butchera, Beliala i Siegebreakera
|
|