|
Post by miloshd on May 29, 2012 13:26:19 GMT 2
Isčitao sam dosta saveta, ali ništa nisam uspeo. Slika mi povremeno štucne, kao da vrati 2-3 frejma unazad. Recimo da se krećem stalno po istom delu mape, bez protivnika, dakle sva grafika i zvuci su učitani sa diska i recimo da u 10 sekundi štucne u proseku 1-2 puta. FPS je konstantno dobar, ako isključim limit ide i preko 100. Mogu da stavim sve podešavanja u igri na minimum, štuca podjednako. Kad ulazim u novo područje, sa gomilom protivnika i opštim ludilom na ekranu onda štuca više, kao što bi se i očekivalo, i to mogu da razumem. Phenom x3 i Nvidia 560Ti, probao 3 verzije drajvera uključujući i ove poslednje. Probao igru sa SSD-a na kojem inače nemam puno mesta, isto je.
Ne verujem da je do pinga koji je uglavnom dobar, mada u teoriji jeste isti tip efekta kao kad vas vrati 5 koraka unazad zbog konekcije, samo daleko manjih razmera, tako da nije isključeno da ovo neka mikro verzija toga.
Interesuje me da li se ovo dešava i drugima - dakle ako na nekom mirnom delu terena krenete da šetate levo-desno da li je scroll savršeno gladak? Naučio sam da ne obraćam previše pažnje, ali ako može da se popravi bilo bi lepo.
Osim toga malo me nervira ono podrhtavanje tla (tj. slike) u 3/4 actu, suviše je često, ne verujem da može da se isključi ali ako neko zna...
|
|
|
Post by orckrist on May 29, 2012 13:48:33 GMT 2
meni se to desava kad opalim achivmente pa iskljucim i krenem dalje vrati me 2-3 koraka unazad... i desavalo mi se dok je trajala beta zbog pinga jerbo su bili dostupini samo US serveri... tako da ja kontam da je do konekcije, do masine i drajvera nije 90% imho
|
|
|
Post by miloshd on May 29, 2012 14:01:08 GMT 2
2-3 koraka lika kojeg vodiš je do konekcije, ali ovo što mene muči je samo 2-3 frejma
|
|