|
Post by Proday on May 27, 2012 14:05:57 GMT 2
Kontam da otvorim i ovu temu posto sam naisao na problem. Naime ubijam zutog bosa na hellu koji daje onaj stit za neunistivost ostaloj trojici sabornika koji su takodje jaki ko djavo (rikno sam nekih 6 puta i pri tom moram da trcim priliko daleko dok se oni lece polako za to vreme); uspem nekako da izvucem glavnog i jos jednog (muve su one bile u pitanju u onoj pecini gde treba da vratim krv od onog Zoltan maga u Actu2) i da ih ubijem madjutim posle smrti glavnog onaj drugi nestaje a ona dva preostala kada sam im prisao i dalje imaju stit i ne mogu im nista. Probao sam da ih odvucem do mesta gde sam ubio glavnog ali ni to nije pomoglo.
|
|
illidan
New Member
Demon Hunter
|
Post by illidan on May 28, 2012 0:12:49 GMT 2
kupio item u AH i nisam ga dobio, a pare se skinule vidim na diablo3 forumu ima jos njih sa istim problemom. nekima je stiglo ali tek posle nekoliko sati. videcemo da li ce stici
|
|
civil
New Member
|
Post by civil on May 28, 2012 0:52:49 GMT 2
ISTO MI SE DESILO MALOPRE !!! BAS SAM TO HTEO DA NAPISEM ! Popizdeo sam, sta da radim ?
|
|
|
Post by Ixinho on May 28, 2012 14:30:46 GMT 2
Nadam se da ce vam se vratiti ili lova ili item, meni se ovo jos nije desavalo...
Nije bug ali me strasno iritira crvenilo po ivicama ekrana kad health opadne na nekih 10-20%, toliko zamuti ekran sa strane da mi se desavalo da dok kajtujem sa tako malo HP umrem jer ne vidim moba da mi prilazi.......debilizam sto nisu stavili da se to iskljuci...
|
|
|
Post by dr.sonic on May 28, 2012 16:57:55 GMT 2
Hah, postavih ovo isto malo pre u drugoj temi I meni se nesto baguje, stalno je time out i tako neke gluposti, i skida pare!!!
|
|
illidan
New Member
Demon Hunter
|
Post by illidan on May 28, 2012 17:44:35 GMT 2
pojavile su mi se cizmice posle par sati
|
|
|
Post by dr.sonic on May 28, 2012 18:23:08 GMT 2
meni jos nista.
|
|
|
Post by Proday on Jun 18, 2012 11:59:22 GMT 2
Nestala mi magija sinoc iz inventara (vidim jos par njih se zalilo na isto)!! Posebno mi je izuzetno sto na oruzje sa socketom kada stavim zeleni kamen imam prilicno veci dps nego sa crvenim (iako zeleni daje + na critical dmg a crveni min-max dmg)!!!
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on Jun 18, 2012 20:38:25 GMT 2
Sta ti je nestalo ?? Sta je magija lol
|
|
Viper
New Member
prim:Barb sec:DH
|
Post by Viper on Jun 18, 2012 22:06:23 GMT 2
Uvesce da moze da se "zakljuca" build, mnogi tako bzveze izgube NV stack u zaru borbe. Nisam probao sta se desi ako namestim sve lepo, pa iskljucim elective mode, mozda se onda zakljuca trenutna postavka...
|
|
|
Post by Proday on Jun 19, 2012 0:18:06 GMT 2
Idemo dalje; umalo da olupam laptop kada sam dao milion na aukciji i pogledajte sta dobio!!!! Po mojoj proceni trebalo je biti bar +1200dps [/IMG][/URL] Uploaded with ImageShack.us
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on Jun 19, 2012 0:31:21 GMT 2
Postujem na 2 foruma Zato sto *****|retard friendly DPS indicator u statsima racuna i crit dmg., pa u sustini dok ne critujes imas tih +1200 DPS. Realno to je jedino razumno objasnjenje, tamo si imao vecu sansu za crit i veci crit dmg. Mada dobre rukavice, sve sto ima ~200 glavni stats +VIT je dobro ulozen gold , kontam da sa 50 resist all kostaju 3mil-10mil.
|
|
|
Post by Proday on Jun 19, 2012 0:53:43 GMT 2
da, skontah i ja, objasnili mi na 3 foruma ..i da kazem da mi je to mnogo glupo tako sto se racuna!!
|
|
|
Post by orckrist on Jun 19, 2012 13:18:00 GMT 2
to je fazon, sto duze igru igras sve manje znas o istoj xD zbog toga ja ko nub skupljam set iteme pa nek ide zivot, barem cu da dobijem achiv xD
|
|