|
Post by dr.sonic on May 30, 2012 2:26:43 GMT 2
Onaj problem sa fps-om je nestao sam od sebe. A sto se tice patch-a, ni meni nije nista ponudio.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 30, 2012 10:19:07 GMT 2
Pre nego sto pljujes Blizz razmisli malo u USA je patch izbacen a u EU nije normalno da se igra tripuje kada pokusavas na EU serverima da igras, rekao sam ti jos na Bench-u da brises taj USA klijent i instaliras EU
|
|
|
Post by dr.sonic on May 30, 2012 11:33:22 GMT 2
Meni kazes? Zasto mi u igri pokazuje npr 107dmg da mi daje oruzje, a onda na ah mi pokaze kada uporedjujem sa drugim 89dmg? Vec 2 puta me je tako zajebao i kupio sam losiji bow.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 30, 2012 11:57:42 GMT 2
Ma stonecold-u
|
|
|
Post by stonecold on May 30, 2012 11:59:51 GMT 2
Sinoc sam obrisao US verziju ali nisam imao vremena da instaliram EU. Veceras cu. Moram poslusati grunt-a.
|
|
|
Post by Ixinho on May 30, 2012 15:39:43 GMT 2
Meni kazes? Zasto mi u igri pokazuje npr 107dmg da mi daje oruzje, a onda na ah mi pokaze kada uporedjujem sa drugim 89dmg? Vec 2 puta me je tako zajebao i kupio sam losiji bow. Hm, mozda zato sto na AH prikazuje pravi dmg weapona, a u igri imas neki skill koji ti mozda povecava dmg odredjenih oruzja ili tako nesto? To i mene zanima, mislim da mi se jednom desilo al nisam siguran.
|
|
|
Post by dr.sonic on May 30, 2012 16:13:02 GMT 2
Imam skill ali on se cini mi se izrazava samo na dps, u suprotnom bi i za taj novi bow dmg bio povecan u odnosu na vrednost iz AH, sto nije situacija. Jedino sto mi pada na pamet je da kada imam crveni gem u njemu (a imam) koji mi daje +20ak dmg, AH to ne prikazuje gore gde pise dmg bow-a nego samo dole da imam dragulj i da mi daje +20.
|
|
|
Post by stonecold on May 30, 2012 18:50:58 GMT 2
Svaka im cast za patch. Opet isto sranje kao i pred zvanicno pustanje u rad 15-og. Error 37, Error 73 ... Duvajte ga bre blizz....
|
|
|
Post by dr.sonic on May 30, 2012 23:06:19 GMT 2
Da li je moguce da jos serveri ne rade?!?!?!? Stvarno su stoka.
|
|
Alex
New Member
|
Post by Alex on May 31, 2012 20:25:19 GMT 2
Ne rade još uvek. Ako ne osposobe za vikend neće da valja. Možda njih i boli dupe ali ovako se gube kupci.
Nego pošto se ovde bavimo tehnikalijama da postavim jedno pitanje. Da li je neko iskusio ogroman FPS drop u Caldeum kanalizaciji tj. na mestim gde ima vatre na zidovim i vode ispod. Do tog mesta FPS je zakucan konstantno i to na sva 4. akta.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 31, 2012 20:52:21 GMT 2
Da to mesto je najgore optimizovano i to samo na tacno odredjenim tackama, znaci bukvalno JEDAN korak napravim i vrati mi se full fps Stavi senke na medium tamo i pomoce dosta. Btw ja posle ovoliko igranja igram sve na LOW podesavanjima jer iako mi je komp daleko od slabog kada se na ekranu nadje GOMILA mobova dodje do finih usporenja a radije bi da prezivim takve encountere nego da se divim dinamicnim senkama
|
|
Alex
New Member
|
Post by Alex on Jun 3, 2012 20:32:49 GMT 2
Moram da pitam za jedan problem koji mi se sve češće dešava.
Dakle igra se "zamrzne" na nekoliko sekundi. Mogu i dalje da se krećem ali ništa se ne dešava da bi posle možda 4-5s sve ponovo krenulo a latency ode u crvenu zonu. Najveći problem mi je što sam ovako izginuo 2-3 puta od Elite protivnika.
Da li ste se susretali sa gore opisanom situacijom?
Evo čitam malo po Blizz forumima i dosta ljudi se žale na ovaj problem. Oni su ga nazvali "lag spike". Danas mi se npr. desilo da uspešno kite-ujem Elite na Infernu i posle jedno pola minuta borbe sve se zaustavi. Najzanimljivije je što i dalje mogu da se krećem ali me lag spike teleportuje na njih što je ujedno i insta kill. Ko se uopšte usudjuje da proba Hardcore mode pored ovih problema.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on Jun 5, 2012 14:05:33 GMT 2
Pa nisu oni nazvali nista Lag spike nego je to uopste poznat problem online servera i nije ekskluzivno vezan za d3. Dodje do kratkog zastoja u komunikaciji sa serverom i prc. Moze da dolazi do toga zbog korisnikove konekcije ili zbog preopterecenosti servera, a ovde je sigurno ovo drugo.
|
|
civil
New Member
|
Post by civil on Jun 9, 2012 0:30:36 GMT 2
Na koju foru ja postavim item, stavim recimio 2000gold cena, 5000 buyout, posle 5 minuta nego ga kupi za 2550 !
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on Jun 9, 2012 0:32:37 GMT 2
15% od buyout cene ide Blizzard-u kao provizija. edit: .. mada svakako ne bi trebalo da dobijes 2550
|
|