civil
New Member
|
Post by civil on May 24, 2012 1:02:40 GMT 2
Igra je bukvalno savrsena. Sve mi se vise i vise svidja. Samo mi nije jasno zasto ali zasto su ukinuli manuelno rasporedjivanje atributa. Nego... imam par tehnickih pitanja... 1. Kako da pokupim sav loot odjednom (da ne moram da klikcem na svaki posebno) ? 2. Kod AH - buyout price, da li je to cena za koju odmah prodajes ? 3. AH - kada se zavrsi licitacija, automatski item ide onome ko je dao najvise para ? 4. AH - sta je transaction fee ? Dobijes 15% manje para od ponudjenog? Koji je uopste vas princip stavljanja predmeta na licitaciju ? 5. Gde mogu da vidim koji ACT igram ? Inace, upravo sam ubio THE BUTCHER-a a on me je i prvi put ubio (bio sam neozbiljan u prvom napadu). Inace, tek malopre sam bacio pogled na AH, nisam se do sada ni bavio njome, ono je fantazija... samo ja nemam para, sve trosim na glupog craftera koji mi daje neke shitine..
|
|
|
Post by Ixinho on May 24, 2012 2:08:40 GMT 2
Ja sam bio skeptican po pitanju atributa, sad vidim da su potpuno nepotrebni, jer bukvalno sa opremom mozes da manipulises atributima , a ogromnim kombinacijama skillova i buildova mislim da su nadomestili to sto nekima fali 1. ne moze da se pokupi sav loot (a i zamisli koliko bi trasha tako kupio) 2. to je cena za koju odmah prodajes/kupujes, dakle bez bidovanja. 3. da 4. to je "parce" koje uzima blizzard. dakle ako prodajes item za 10000, i ako ga prodas, tebi ide 8500, blizzardu 1500 (15%) 5. ja stavljam samo rare iteme koji imaju neki od glavnih atributa preko 100 i da su ostali affixi solidni. 6.kad odes u glavnom meniju na choose quest, tacno vidis koji quest u kom actu ti je poslednji odigran. Nemoj trositi na blacksmitha, mozes eventualno da ga levelujes, cisto da bi ga kad-tad imao na max levelu, ali nemoj craftovati kod njega, skupo i nepotrebno. Na AH za 200k mozes da se obuces od glave do pete i dupliras sebi sve statse
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 24, 2012 9:44:50 GMT 2
Sve je lepo Ixinho rekao samo da dodam.
1. Bele i sive iteme NEMOJ da sakupljas, veruj mi ne isplati se nikako. Tako da pick up all loot dugme bi samo zeznulo igrace. 5. Pogledas da su statovi lepo grupisani na itemu za neku klasu, ako su razbacani npr ima malo str malo dex malo int to nikom netreba i odma mozes npc-u da prodas ili da salvage-ujes
Blacksmith-a samo lvluj zbog buducih potencijalnih rare recepata koji mogu da ti ispadnu na vecim tezinama, ovi redovni itemi sto ima mogu biti super al ti treba JAKO puno srece da dobijes dobre statove. Tako da je pametnije da se gearujes na AH.
|
|
civil
New Member
|
Post by civil on May 24, 2012 14:51:24 GMT 2
Kako mislis recepti koji mi ispadaju ? Za sada nisam naisai ni na jedan recept u obliku loot-a, craftsman mi sam daje moguce upgrade-ove....
|
|
|
Post by Timemaster on May 24, 2012 15:11:46 GMT 2
recepti će da počnu da ti ispadaju tek na nightmare težini
|
|
|
Post by Ixinho on May 24, 2012 15:20:14 GMT 2
Meni recimo nijedan nije ispao ni na nightmare-u , tako da je pitanje kad ce ti pasti, patience is the key
|
|
|
Post by miloshd on May 24, 2012 15:38:48 GMT 2
Meni ispade jedan za legendary quick draw belt još na normal nivou.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 24, 2012 19:40:29 GMT 2
Daj stats da vidimo za item, da nam kraftujes za altove ako valja
|
|
civil
New Member
|
Post by civil on May 25, 2012 0:20:01 GMT 2
Imao sam neka pitanja malopre i sada zaboravih... Malopre u AH sam licitirao za jedno oruzje, stavio sam 10.000 a uopste nisam video koliko para imam. Pisalo je da je zahtev TIMED OUT ali sam video da je uslo u proceduru, zanima me da nisam imao te pare, ne bih mogao da licitiram, logicno zar ne?
|
|
civil
New Member
|
Post by civil on May 25, 2012 20:38:23 GMT 2
Imam status outbid ? Je li to znaci da je neko drugi kupio stvar
|
|
|
Post by Ixinho on May 25, 2012 20:49:27 GMT 2
Neko drugi je ponudio vise love od tebe.
|
|
civil
New Member
|
Post by civil on May 25, 2012 21:03:28 GMT 2
U mamicu im... sad' cu samo lovu da skupljam i necu ni na sta da trosim, ja kupovao gluposti, bacao pare na craftsman-a a u AH-u covek moze da se obuce vrhunski...
|
|
civil
New Member
|
Post by civil on May 26, 2012 0:19:18 GMT 2
Da li moze da se prosiri backpack ?
|
|
|
Post by Ixinho on May 26, 2012 0:27:22 GMT 2
Ako mislis na ono sto "nosis" sa sobom, tj tvoj inventar ne, a Stash moze naravno, samo sto je skup.
|
|
illidan
New Member
Demon Hunter
|
Post by illidan on May 27, 2012 14:33:12 GMT 2
stash povecavas za po 10k zlata, kada ga maksimum prosiris imas sledeci stash da kupis (novi tab u stashu) za 100k
|
|