|
Post by Timemaster on May 18, 2012 0:37:52 GMT 2
stigao sam do act 3 u diablu, ali me prati neki čudan osećaj da i dalje ne znam šta radim. sve to ide za sada glatko, ali imam osećaj da ću tako teško da lupim nosom u nightmare-u, da neću znati gde se nalazim :/
istražim ja detaljno svaki kutak igre, ali mi je slab "ekonomski" deo igre i razumevanje istog. pa ako bi svako dao po neki sajt, savet, ideje, razjašnjenja svega kad je u pitanju craftovanje, prodavanja ili rastavljanje itema, bio bih jako zahvalan.
kao na primer, čemu treba težiti kada se vratim(o) u grad puni plavih i zlatnih itema - da li ih prodavati ili rastavljati, ili AH. kada i dokle se upgrade-uje blacksmith i kakve su beneficije, kako se do recepata dolazi (i tu čemu treba težiti). gemovi i sve vezano za njih
you got the point
|
|
|
Post by Ixinho on May 18, 2012 3:07:01 GMT 2
Pa zavisi, da li ti treba novac da levelujes blacksmitha/jewelera ili ti trebaju materiali da craftujes sam sebi opremu, ali i za to ti treba novac. Mislim da je korisno salvageovati opremu u prva dva akta, posle toga kako se blizis kraju nema mnogo smisla, jer ako ne iskoristis materijale , ne vrede ti na sledecoj tezini. Sto se tice prodaje, evo ja cu sad pred spavanje da stavim na AH nekih 20ak itema, uglavnom rare, stavicu niske cene, sutra cu da javim kako sam prosao.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 18, 2012 10:22:45 GMT 2
TimemasterNema sta da se brines na ovim malim lvlima, tek kada padne lvl 60 razmisljas o ekonomiji. Do tada bele iteme mozes da batalis, plave salvage-ujes, a rare stavis za neku malu kintu na AH pa ako se prodaju super ako ne i njih salvage, ova low i mid lvl oprema je smesna svi ce je brzo prelevelovati tako da niko sa gramom mozda nece davati puno love za nju. Pare stekaj da upgrade-ujes prvo blacksmith-a jer on ima fin gear za male pare da napravis. Na stash nikako nemoj davati pare bolje napravi alt likove, a jewelera lvlujes kada se vec nakupis mase gemova.
|
|
|
Post by Timemaster on May 18, 2012 10:52:22 GMT 2
bless you polako počinjem da kontam. još samo da urade upoređivanje itema momentalno sa blizzovog sajta sa herojevom opremom (popup tipa) i biće pobeda koje iteme juriti i šta sve za njih treba da se uradi onda me čekaju dani i dani planiranja, računanja, zapisivanja...
|
|
|
Post by stonecold on May 18, 2012 13:36:57 GMT 2
Pa zavisi, da li ti treba novac da levelujes blacksmitha/jewelera ili ti trebaju materiali da craftujes sam sebi opremu, ali i za to ti treba novac. Mislim da je korisno salvageovati opremu u prva dva akta, posle toga kako se blizis kraju nema mnogo smisla, jer ako ne iskoristis materijale , ne vrede ti na sledecoj tezini. Sto se tice prodaje, evo ja cu sad pred spavanje da stavim na AH nekih 20ak itema, uglavnom rare, stavicu niske cene, sutra cu da javim kako sam prosao. Teško da ćeš moći. Ja mislim da je maksimum za AH je 10 itema odjednom. Probao sam ja sinoć. Osim ako se nisam istripovao nešto. Več sam stavio 5 itema na prodaju i ni jedan bid nisam dobio još.
|
|
|
Post by Ixinho on May 18, 2012 13:40:43 GMT 2
Da,da, 10 sam stavio. 2 rare prstena sam prodao za 25000 (dobio oko 22,5k) , ovo ostalo cemo videti veceras kad se vrnem sa posla Prodajte rare i magic iteme koji imaju dosta str/int/dex i recimo socket, primetio sam da se to najlakse prodaje.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 18, 2012 13:41:09 GMT 2
Da ima limit za broj aktivnih aukcija, a i item ako kupis recimo na ah nemozes odma da prodajes, da se spreci mass resell.
|
|
|
Post by stonecold on May 18, 2012 13:50:15 GMT 2
Ja ću videti kasnije kada dođem kući jel neko obratio pažnju i ponudio neki dinar za moje iteme. Mada sam ih jeftino dao. :S
|
|