|
Post by Abraksas on May 22, 2012 14:40:16 GMT 2
Kakav je meni crap Diablo ispustio na nightmare prosto nisam mogao da verujem, više se nalazi po ćupovima, iskreno gubi se malo satisfakcija, nije bio težak i ubio sam ga bez gubljenja života ali traaaaaajeeeee
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 23, 2012 2:36:10 GMT 2
Gotov Nightmare. Blago sam razocaran, Diablo bio laksi nego vecina rare/elite kombinacija. No dobro, epic igra je i dalje epic, tamo da - idemo dalje
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on May 23, 2012 17:06:08 GMT 2
Hell je tek ona prava tezina, aka Hard difficulty.
|
|
|
Post by Ixinho on May 23, 2012 23:04:30 GMT 2
Firechain illusionists elite mobovi mi jebu majku majcinu svaki put kad me dohvate, ne d'o Bog da uletim medju njih ako mi je neki skill na cooldownu..
Inace, sam kraj Act3 mi je postao tezak, ginuo sam cesto od elite packova pred samog azmodana a njega sam otresao za 15ak sekundi :/
Nafarmao sam od juce 300k golda, cim odradim act4, planiram da kupim sebi opremu na AH i da dupliram sve statse pred hell. Zajebano soliranje barbom, zajebano...
|
|
|
Post by Timemaster on May 23, 2012 23:31:35 GMT 2
vidim ja da će ta težina toliko barba da mi presedne, da ću uzeti ranged kao drugog lika, ali me i monk poprilično privlači ja sam na početku naišao samo na firechain alitovce i usrali su me sa onim lancima, nisam mogao da verujem, udri i beži taktiku sam primenjivao i to je sve trajalo koliko pola diablo borbe... mnoge stvari se moraju menjati uskoro...
|
|
|
Post by Ixinho on May 24, 2012 2:14:44 GMT 2
Izgirovao sam se pred pocetak acta 4, sad je mnogo lakse, prolazim kroz njih, skoro 25k helta i skoro 4k dmg bez buffova, kad ukljuciim WotB + max fury bude 10k dmg Evo i slicice
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 24, 2012 9:46:43 GMT 2
Uh veoma fine statistike, toliko hp-a a dps jos uvek velik lepo!
|
|
|
Post by stonecold on May 24, 2012 10:01:15 GMT 2
Ixinho lepo lepo. Što se tiče Firechain kripova meni ne predstavljaju veliki problem. Kada upalim Wrath of the Berserker u kombinaciji sa Ignore Pain sa bufom koji mi pretvara 20% DMG koji primim u HP, neuništiv sam i kao šlag na torti Revenge sa bufom koji povećava DMG na 286%, svi padaju kao pokošeni. PS. Mada su me sinoć tako zajebali Elite Championi sa Frozen i Nightmarish bufovima. Znači bace one ledene kugle svuda okolo i puknu me i udare mi Fear i ovaj počne da trči naokolo ko lud. Zatim ekslodiraju ledene kugle pa me zalede i tako u krug. Tako me ubili jednom sinoć. :S
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 24, 2012 10:46:32 GMT 2
Fear mobovi + mali prostori = zajeb Kada te fearuju u neki cosak i onda se svi zalepe na tebe bas zna da bude zeznuto
|
|
|
Post by Ixinho on May 24, 2012 11:20:50 GMT 2
Meni su grozni illusionists jer nikad ne pohvatam da bijem pravog nego uvek drmam iluzije dok mi pravi srce HP..
|
|
|
Post by Timemaster on May 24, 2012 16:10:48 GMT 2
wtf, onog butchera sam usro od batina, bukvalno mi više od 100HPa nije skinuo, sve sam mu dodge-ovao, i ošurio ga munjevitom brzinom :/ ponavljaću se kao papagaj, teži su elitisti definitivno
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 24, 2012 17:12:50 GMT 2
Meni su grozni illusionists jer nikad ne pohvatam da bijem pravog nego uvek drmam iluzije dok mi pravi srce HP.. Ja to recim jednim Wave of Light resim Ili, probaj sledece: drzi levi klik (ili koji vec napad koristis) umesto da klikces i ne pustaj, kada mob stvori iluzije tvoj lik ce na sekundu (da zavrsi svoju animaciju) da krene da tuce glavnog moba umesto iluzije (jer je poslednji napad bio usmeren ka tom mobu) i tako ces znati koji je pravi
|
|
|
Post by Ixinho on May 24, 2012 17:25:39 GMT 2
Problem je sta ja kad me masa opkoli radim Leap da bih digao sebi armor 300% i onda mi se target izgubi :/
|
|
|
Post by stonecold on May 24, 2012 19:26:37 GMT 2
Herald of Pestilence monsteri mi jebase kevu upravo sada. Ubise me 4-5 puta u roku od 15 minuta. I to uopste nisu Elite/Champion/Rare vec obicni. Skidaju HP kao ludi. Dropovi koji dobijam su njesra iako imam MF 66% celo vreme. Mnogo bre tesko igrati dok cekam na neki dobar drop. Inace pricam o Nightmare tezini, Act III.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 24, 2012 19:43:59 GMT 2
Ja wipeujem kod tih rucerda fegeta redovno ako ih ne skontam na vreme bolesan poison dmg rade
|
|