|
Post by DieH@rd on May 17, 2012 16:12:34 GMT 2
Evo lagano prolazim kroz prvi Act na Nightmare tezini i moram reci da je sada igranje MNOGO zanimljivije. Mobovi su taman dovoljno jaki da moras da se malo pobrines o njima, a sampioni i elite mobovi su deadly, ali manageable.
Dajte svoje utice o Nightmare tezini.
|
|
|
Post by brugi82 on May 17, 2012 16:58:11 GMT 2
Evo ja sam par puta zaginuo na Nighmare-u kad sam naisao na fire chain + vortex mobove. Probao sam da sklonim pasivni skil koji povecava sansu za health globove i njihovo lecenje i zaginuo sam ne nekim obicnim mobovima par puta. Vec na nightmare ne moze bez defanzivnih skilova.
|
|
|
Post by Ixinho on May 17, 2012 17:08:25 GMT 2
Brugi82 prebacio sam ti komentar ovde , imacemo temu za svaku tezinu pa da ne offtopicujemo mnogo u ostalim Strasno me zanima da li ce na nightmare imati efekta combo skillova na koji sam se navikao ovde i koji mi se cini kao dobitna kombinacija
|
|
|
Post by brugi82 on May 17, 2012 17:17:26 GMT 2
Evo lagano prolazim kroz prvi Act na Nightmare tezini i moram reci da je sada igranje MNOGO zanimljivije. Mobovi su taman dovoljno jaki da moras da se malo pobrines o njima, a sampioni i elite mobovi su deadly, ali manageable. Dajte svoje utice o Nightmare tezini. Evo i moji utisci su slicni. Dosta je teze, a pogotovo elite/rare mobovi koji predstavljaju izazov. Nisu ni oni preteski, ali se ne mogu ubiti za 5-6 sekundi, vec mora covek da im pazljivo prilazi i da ih pazljivo bije.
|
|
|
Post by Doktor on May 18, 2012 11:21:45 GMT 2
Vec sad je druga prica, dosta teze, izazovnije, ali moze da se prodje uz taktiziranje i defanzivne magije. Ona drveca na pocetku, mogu samo da ih zamislim na infernu.
|
|
|
Post by brugi82 on May 18, 2012 17:23:12 GMT 2
Zavrsih i drugi act. Dosta je tezi od prvog. Ima dosta cak i obicnih mobova, koji ako vas poklope odjednom -> Revive at last checkpoint.
U normalu sam ukupno zaginuo 3-4 puta i to totalno na moju gresku. Do sada na nightmare sigurno barem 30ak puta i to u nekim slucajevima apsolutno nije moglo nista da se uradi da bi preziveo...
|
|
|
Post by Dzoni!!! on May 18, 2012 21:24:32 GMT 2
Sad sam poceo nightmare, oseca se da je povecana tezina.Neki dublji utisak nisam jos stekao posto nisam jos stigao ni do Skeleton King-a
|
|
|
Post by Proday on May 18, 2012 23:12:42 GMT 2
Na prvu vidim da je nesto teze od normala kada sam krenuo; treba vise puta da mlatnem mobove iako imam preko 350dps! Uspeo sam da zaginem pre sk, ubili me neki laseri iz onih malih sto trckaju (ovo mi je mnogo gloopo)!!
|
|
|
Post by Ixinho on May 19, 2012 0:24:33 GMT 2
Poceh i ja nightmare, 32 lvl, 3500 HP, 1500 Armor, 700 dps , mozda zvuci glupo, ali meni je pocetak jos laksi na normalu, ubijam ih iz 2 udarca, ne skidaju mi nista. Al dobro, nisam jos ni do katedrale dosao, za sada je easy job.
edit : uh , uh , povlacim rec, vec na 1om levelu katedrale ima izazova u vidu elite mobova ^^ to mi reci !
|
|
|
Post by DieH@rd on May 19, 2012 1:59:43 GMT 2
Probijam se kroz Act3 i mogu reci da je mnogo izazovniji od 2.
Deonica na zidinama dvorca je bas freneticna, a u podrumima je dosta zajebano kod elite mobova [neke kombinacije power-a su bas insane].
2handed sword barb, 46lvl, 1300dps
|
|
|
Post by Proday on May 19, 2012 3:42:36 GMT 2
I meni je olaksalo pred kraj prvog acta obzirom da sam napredovao na 850+ dps i 6500hp! Inace presao sam ceo act 1 u partiju i mogu reci da je mnogo zanimljivije igrati tako!!
|
|
|
Post by DieH@rd on May 19, 2012 14:59:01 GMT 2
Meni najvise smeta sto na act3 mogu da uzmem samo heroic potione, a oni daju samo 4.5k healtha. Ja trenutno imam 15k.
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 19, 2012 15:41:13 GMT 2
Zavrsio Act 1, nije preterano tesko (osim shielding/arcane varijante elite mobova koji su haos u skucenim prostorima >.>) - kao monk ne mogu da umrem, ali mi treba malo vise vremena da ubijem stuff. Pogotovo boss-ove :/
I mislim da slack-ujem u gear-u sad vec. U grupi je sjajno, tankam sve odreda dok Wiz i DH ubijaju, ali solo dok nesto ne umre smorim se ;D
|
|
|
Post by DieH@rd on May 20, 2012 0:17:20 GMT 2
Stigao sam do 4. akta, i definitivno je igrivo sa ovim mojim buildom [pogotovo posle prebacivanja na more HP oriented build].
Samo sam 10min igrao 4. akt, javicu vise utisaka sutra.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 20, 2012 18:48:42 GMT 2
Ubio Skeleta na nightmare juce, par novih skilova sto mobovi imaju i visak hp cini igru za nijansu tezom, al nista strasno, kontam da je tek hell osetno tezi.
|
|