|
Post by AtiRage on May 16, 2012 16:02:41 GMT 2
Mislio sam da pokrenemo temu iskljucivo za prvi act Diabla posto nas je vecina sad vec presla.
Za one koje nisu ni krenuli da igraju D3 (ili nisu presli Act I) nek se drze podaje ove teme, posto ce biti puna spojlera.
Sto se tice polla - da krene malo komicno ova diskusija, ali u stvari kraj prvog acta je imao par tuznih momenata...
|
|
|
Post by Timemaster on May 16, 2012 16:39:51 GMT 2
ja izgleda ne znam ni kako se završeva act 1, tj. ne znam da sam se susreo sa jednim tužnim trenutkom
|
|
bojan
New Member
|
Post by bojan on May 16, 2012 16:49:02 GMT 2
Nisam, ali malo je falilo jebes mi sve! Koliko dobro uradjen cinematic, odusevljen sam!!!
|
|
|
Post by Proday on May 16, 2012 16:57:31 GMT 2
znaci ostao sam bez texta!!! Jos kao pita ona njega sta ti znas o odricanju tj zrtvovanju...lol!!!
|
|
bojan
New Member
|
Post by bojan on May 16, 2012 17:11:54 GMT 2
Fenomenalno uradjeno! Bolji je ovaj cinematic nego 90% holivudskih filmova!
|
|
|
Post by AtiRage on May 16, 2012 18:51:42 GMT 2
ja izgleda ne znam ni kako se završeva act 1, tj. ne znam da sam se susreo sa jednim tužnim trenutkom Pa pored toga sto je Cain umro' ( CAIN!!!), koji je preziveo do sad sva moguca sranja iz prvog i drugog dela i Tyraela sto mu je pao na glavu... A posle cinematic - kako su Cain-a "sahranili", i kao sto Proday rece Tyrael je zrtvovao svoju besmrtnost i andjeoski oblik da bi spasao covecanstvo. Da bi mogao pomoci... Mada do sad nesto ne pomaze Fenomenalan sinematik!
|
|
bojan
New Member
|
Post by bojan on May 16, 2012 19:59:24 GMT 2
Upravo si spoilovao ljudima ceo ACT I.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 16, 2012 20:18:25 GMT 2
Stavi u ime topica Diablo 3 Act I (spoilers inside) Cisto da se neko ne bi bunio Ja sam upravo presao act I za 7h i 37 minuta, bas sam se nauzivao Extra cinematik, samo nemogu da prezalim low bitrate filmova, bah izgledalo bi toliko bolje da nisu kompresovani do bola.
|
|
|
Post by AtiRage on May 16, 2012 21:00:25 GMT 2
Pa izvinite ljudi a sta ono pise gore OGROMNIM ZUTIM SLOVIMA?
Naravno izvinjavam se na spoil-u, mislio sam da je bilo dovoljno ocigledno da je ovo tema jedino za one koji su vec prosli act I.
|
|
|
Post by AtiRage on May 16, 2012 21:05:27 GMT 2
Stavi u ime topica Diablo 3 Act I (spoilers inside) Cisto da se neko ne bi bunio Ja sam upravo presao act I za 7h i 37 minuta, bas sam se nauzivao Extra cinematik, samo nemogu da prezalim low bitrate filmova, bah izgledalo bi toliko bolje da nisu kompresovani do bola. Kontam da bi igra zbog toga bila jos 4-5 gigabajta veca... Ako su u Full HD-u, visoki bitrate jede gigabajte za dorucak.
|
|
bojan
New Member
|
Post by bojan on May 16, 2012 21:48:17 GMT 2
Pa nek nam ponude da skinemo fullHD snimke! Bem ti bre DVD, sto bluray nije zaziveo, imali bi dodatnih sadrzaja koliko oces.
|
|
|
Post by AtiRage on May 17, 2012 0:09:03 GMT 2
Pa nek nam ponude da skinemo fullHD snimke! Bem ti bre DVD, sto bluray nije zaziveo, imali bi dodatnih sadrzaja koliko oces. Jesu Full HD (pretpostaljam po ostrini) ali sa manjim bitrate-om.. jedino se primeti u par brzih scena i ti bas sitnicaris. U svim ostalim scenama je savrsena slika...
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 17, 2012 2:07:26 GMT 2
Mozda na manjem monitoru deluju ok, al kod mene posto igram na tv-u, bogme se vidi dosta cesto kompresija Mislim u danasnje vreme igara od 20gb oni skrtare 2-3gb
|
|
|
Post by stonecold on May 17, 2012 10:27:37 GMT 2
Pređoh sinoć po prvi put Act I. Animacija je odlična. Žao mi je što pogibe Deckard Kain. Iznenadilo me je žešće saznanje da je pali anđeo u stvari Tyrael. Ukupno sam igrao 9h, nagurao sam heroja do lvl 17, artisan lvl 3. Butcher mi je bio prelak, ubio sam ga vrlo brzo. Bacio mi je 3 rare itema i na tome mu hvala. Idemo dalje...
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 18, 2012 3:03:05 GMT 2
The last of the Horadrim..
|
|