grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 20, 2012 18:51:19 GMT 2
Presao juce normal, 25h mi je trebalo, bas sam se fino zabavio, do zadnjeg bosa sam dosao spreman sa 600 dps, oparo sam ga ko nista
|
|
|
Post by Timemaster on May 21, 2012 11:26:06 GMT 2
znači, oni tipovi neprijatelja koji mi beže (debeli shamani, succubusi i oni što jašu neke stvorove) mi najviše idu na k... a najviše ih ima u act 4. poludim dok ih dojurim, do tad na vrat navučem još 50 ostalih neprijatelja koji naprave žurku sa mnom
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on May 22, 2012 20:39:42 GMT 2
Sredio i ja Normal sa Monkom 33 lvl , 3000 HP , 580 DPS, skoro svi rare itemi, socketovani najveci gemovi koji mogu da se naprave na Normal jer za vece trebaju one Pages. Play time 26 sati, poginuo 3 puta, jednom od Belail i ostalo me ubili slucajno mobovi na ACT 3 jer sam se jako opustio. Jako je kratak ACT 4, cini mise da je dosta kraci nego u D2.
A prica mi je malo sranje. SPOILER!!!!
Onaj twist u prici je lose odrađen, a i na samom kraju kad sam video sta se desava sa Black Soulstone samo sam se pitao kako je Tyreal posta angel of Wisdom kad je na soulstone zaboravio.... napravili su podlogu za jos bar 3 ekspanzije.
|
|
|
Post by stonecold on May 22, 2012 21:25:17 GMT 2
Bice expanzija i meni se cini barem 2. Posto kada sam prelazio Normal, čitao sam svaku knjigu na koju sam naleteo i u Act IV stalno se provlači priča o onom anđelu Malthael-u koji je nestao posle uništenja World Soulstona. I gde je nestala Adria? Verovatno ćemo je juriti u nekoj od ekspanzija.
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 22, 2012 22:16:28 GMT 2
Al' ona kaze da ce da im se pridruzi kao Wisdom, ali kao mortal.. videcemo u expanziji sta to tacno znaci Inace, "stari" (zaboravih mu ime) angel of Wisdom je nestao nakon unistenja Wordlstone-a.
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on May 22, 2012 23:46:22 GMT 2
Yup, prvo ga mucilo gde je sanctuary, a posle kad je bio unisten WS otisao kao da trazi smisao zivota i smrti ,i poludeo, i kao tumara beskonacnim hodnicima Pandemoniuma, a posto nije umreo nije se ni pojavio novi Archangel of Wisdom. diablo.wikia.com/wiki/Malthael
|
|
|
Post by dr.sonic on May 24, 2012 21:40:44 GMT 2
Upravo presao, DH lvl 32, dmg 609, life 1714. Trebalo mi je 28 sati, svaki kutak sam pretresao. Ginuo sam par puta od kripova (cisto na moju gresku), jednom od beliala, 5-6 puta od onog boss andjela pre diabla i 3 puta od diabla.
Dobijao sam i dobre iteme, imam dosta rare i jedan legendary. Cak mi je i kovac iskovao neke dobre stvari.
|
|
civil
New Member
|
Post by civil on Jun 11, 2012 1:41:38 GMT 2
Stvarno je NORMAL smejurija. Malopre sam ubio Azmodana za bukvalno 7 sekundi. Bukvalno za sada samo idem i meljem. A nisam tip koji bi ponovo igrao istu igru na vecoj tezini, kada zavrsim NORMAL to je to za mene.
|
|
Viper
New Member
prim:Barb sec:DH
|
Post by Viper on Jun 11, 2012 6:36:50 GMT 2
^gresis mnogo, prava igra je na hellu i infernu... normal prosto nema nikakve izazove, na hellu vec pocinjes da ukljucujes mozak, inferno je ono pravo
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on Jun 11, 2012 18:18:02 GMT 2
Normal je bio lak kada sam igrao prvog lika sada kada sam krenuo alta sa imba gearom od pocetka elite padaju u jednom udarcu Al dobro brzo se preleti normal, nightmare je vec OK ako se ne prebudzujes sa AH opremom. A tek je Hell onako taman.
|
|
civil
New Member
|
Post by civil on Jun 19, 2012 0:14:24 GMT 2
Ja upravo presao NORMAL sa barbarianom. 26 sati igre. I sta sada?
|
|