l3fty
New Member
|
Post by l3fty on May 17, 2012 0:54:03 GMT 2
Barbovi izgleda derotine od likova, steta sto zenski lik lici na taurena ffs.
Igra je kuleraj dok ne uleti situacija i popijete brzu smrt, kao gorepomenuto drvlje sa njihovim epskim trovanjem, i razne druge situacije, Kasapin je bio boza lak, danas sam se razradio u 2gom aktu, nabacio dobru kombinaciju opreme i stila igre i tako cistio do Beliala, onda me on opet otrovom skresao, pa sam samo zamenio jedan skill kontrole mase i zgulio ga bez daljih pogibija.
Primetio sam dosta zamandaljenih podruma i kucica istrazivajuci mape, pokrsio skoro sve sto je moguce skrsiti na mapi sa force napadom.
Oni dnevnici sto ih nalazim su mi mnogo simpaticni, posebno ume da me razvali od smejanja kad dodje onaj sa opisivanjem raznih karakondzula iz njegovih putovanja.
|
|
|
Post by Doktor on May 17, 2012 3:06:07 GMT 2
Ja sad zavrsio normal i krecem na night.
|
|
|
Post by Ixinho on May 17, 2012 3:13:20 GMT 2
Hm. Zanimljivi statsi, DEX i INT su ti skoro jednaki, cak ti je i STR povelik. Vidim da imas skoro 4k helta sto je sjajno, vitality ti je veliki, ali mislim da bi trebalo da se koncentrises na intelligence. STR zanemari. I poradi na DPS. Neces moci na nightmare sa 100+
|
|
|
Post by DariusIII on May 17, 2012 10:06:31 GMT 2
Ja igram sa Witch Doctor-om, igra je mnogo zajebanija nego sa barbarianom. Zaginuo sam nekoliko puta na normalu, baš kod onih drva.Kad me napadne nekoliko drveća i ona stvorenja kao bikovi, sastave me sa zemljom dok si rekao keks.
|
|
|
Post by Doktor on May 17, 2012 10:47:36 GMT 2
Nesto sam muvao / menjao oko opreme, pa je ostalo ovo sa manjim INTom.
|
|
|
Post by Ixinho on May 17, 2012 16:34:57 GMT 2
Treci akt mi je mnogo bolje legao od drugog, tek sam ubio prvog bosa, videcemo dalje kako ide, ali sama atmosfera mi je mnogo igrivija od orijenta iz 2.akta (doduse desolate sands mi je bio skroz kul deo i njega cu verovatno jedino farmati u akt2 ne racunajuci bossove). Malo mi je bezveze sto svaki boss na normalu padne za 5 do 10 sekundi max, upalim rage koji povecava dmg za 30% , zatim pasivni skil koji povecava dmg za 25% kad imam max fury, i izletim sa 500dps pred bosa, upalim earthquake i gledam kako mu helti cure nenormalno brzo Jedva cekam nightmare i hell
|
|
|
Post by Ixinho on May 18, 2012 3:10:40 GMT 2
4.act, ostao mi je jos samo 1 quest pred finalnog bossa. Iskreno, mislim da sam malo preterao, DPS mi je bez 630 bez skilla i buffa, kad ukljucim rage i buff od max fury idem preko 1000 dps . Azmodana sam ubio za 5-6 sekundi. Znam da cu morati da se re-gearujem na sledecim tezinama ali ovde na normalu sam pokusavao da napravim sto veci dps cisto da se ne bih smarao sa bossovima, jer svi kazu da nisu nikakav izazov na normalu. Imam oko 23 sata igranja, znaci 25 ce trajati moj normal run Evo i slicice kako izgleda Ixinho razbijac u actu 4 i46.tinypic.com/kccy0.jpg
|
|
|
Post by tomasbg on May 18, 2012 10:14:27 GMT 2
ja izrashovao normal nekako mi mnogo lako valjda ce biti bolje na nigtmare,sta cu kad volim izazove xD, mogli su da promene mehaniku diabla ista mu mehanika kao u diablo 2,ubio ga iz prve XD
|
|
|
Post by sober666 on May 18, 2012 13:22:39 GMT 2
poz, ocigledno da svima koji igraju sa barbom je igra laka. Nadam se da ce blizz napravi patch koji ce da "izjednaci" klase
|
|
|
Post by Ixinho on May 18, 2012 13:37:39 GMT 2
Pa zavisi koliko se trudis oko geara. Da sam recimo isao samo sa opremom koju sam nalazio, ne bih prebacio 200 dps, i helti bi mi verovatno bili ispod 1k , pa bi mi samim tim bilo teze, lakse bi me ubijali i ja bi' ih sporije ubijao. I dalje mislim da ce se svaka klasa ujednaciti na kasnijim tezinama.
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 18, 2012 14:28:12 GMT 2
Meni, za sada (Act III), taman Umro dva put, savatale me neke elite u cosak i drugi put kod Belial-a.. jer ono, ne umem da: "stay out of the green fire!!" ;D
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on May 18, 2012 18:00:04 GMT 2
Isto i mene Belial sredio ,ali samo zbog toga sto sam gledao kako su ga napucali dok sam ga sa jednog mesta pomahnitalo udarao, 2. put sam gledao odakle paravi dmg. pa bez muke brzo je pao.
u ACT III pocetak ima jako dobar dizajn.
|
|
|
Post by Proday on May 18, 2012 20:23:00 GMT 2
Presao normal; mogu reci da je prilicno lako...ima par vrsta cudovista koja smaraju ali dobro, ne bi bilo zanimljivo da ih nema!! Stanje na kraju 4000hp i 356dps, na pocetku nightmera primetno duze ubijam mobove nego na normalu sto je bilo!
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 19, 2012 1:55:30 GMT 2
Upravo presao normal - 15h20m played.
Monk [lvl31] Stats: - 292 dps - 45% dodge - 1556 armor - 2520 hp
Fucking Epic igra.
|
|
|
Post by stonecold on May 20, 2012 15:07:07 GMT 2
Pređoh i ja malopre na Normal. Igra me malo razočarala što se tiče dužine. Kompletan Act 4 sam prešao za 2h i to sam svaki čošak pregledao.
Barbarian lvl 34: - 390 dps - 1200 armor - 12% dodge - 2300 hp
Ni jedan item iz nekog seta (zeleni) ili unique (braon) mi nije pao. Krenuo sam Nightmare, prešao prvi quest i dosta su jači neprijatelji.
Zaginuo sam samo jednom i to u Act 1 na veoma glup način. Sve bosove sam otresao veoma lako osim Diabla kojeg sam morao rokati 3-4 minuta.
|
|