|
Post by Timemaster on May 27, 2012 13:46:00 GMT 2
nešto mi teško ide da skontam kako igra preračunava upoređivanje itema, koji će vam item koliko statsa povećati ili smanjiti. interesuju me prvenstveno oružja. kako se izračuna da će određeni mač da mi poveća damage i za koliko. evo konkretan primer: inventory mač: 185,5 DPS 1,4 APS +72 STR +85 DEX (piše da će da mi poveća +534 DMG ako ga zamenim sledećim maljem) 97,8 DPS +26 ruby 1,2 APS +163 STR +66 DEX +76 INT treba mi da to skontam da bih umeo da upoređujem iteme konkretno radi dobiti kada gledam AH, pošto ona ne pokazuje to konačno poboljšanje. evo i sshota, da bude jasnije:
|
|
|
Post by Ixinho on May 27, 2012 17:27:04 GMT 2
Pa pazi, to je DMG oruzja (npr 185.5) i on ti dole kaze da ce ti povecati DMG za 534 u odnosu na DMG equippovanog oruzja, ali na to moras da dodas i kolicinu STR, i attack speed, i critical damage, to su otprilike faktori koji najvise dodatno uticu na DMG.
Dakle ono kad otvoris inventar i sto ti sa strane pise DMG lupam 2000, ti neces praviti 2000 dmg svakim udarcem tvog oruzja, to mozes verovatno i sam da vidis, ako si ukljucio u opcijama da ti pise koliko DMG pravis kad udaras, pravices verovatno oko 1000, 1500, a 2000 verovatno pravis u sekundi...zato je jako bitan attack speed...
|
|
|
Post by orckrist on Jun 6, 2012 15:25:40 GMT 2
tesko sranje je sto na AH kad browsujes iteme ne pise kao in game koliki je upgrade, sta dobijas etc... puknem love za ring misleci da mi je imba upgrade kad ono neka bedevija.... fail
|
|
|
Post by Timemaster on Jun 6, 2012 20:50:03 GMT 2
zbog tog zajeba i ja tražim formulu za sva računanja da bih što brže usavršio razgraničavanje dok razgledam po AH
|
|
Viper
New Member
prim:Barb sec:DH
|
Post by Viper on Jun 7, 2012 1:27:01 GMT 2
Ovaj online kalkulator postaje popularan, i lik intenzivno radi na poboljsanjima: rubensayshi.github.com/d3-ehp-calculatorCujem da su se pojavile neke dobre excel tabele, hajde ako neko naleti neka ovde okaci...
|
|