|
Post by Proday on May 23, 2012 19:31:17 GMT 2
Moze li ko da mi objasni zasto imam manji dps kad koristim dva oruzja nego jedno oruzje i stit (podrazumevam da je oruzje isto uz stit kao i uz drugo oruzje)!?!
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on May 23, 2012 20:21:47 GMT 2
Nisam bas nasao neki klip koji sa bavi maximalno tematikom DW DPS-a. Ali u opisu ovog klipa pise koje varijable uticu na DPS u DW youtu.be/tlzBqSxAJQIi ovde ima nekih detalja (razumljivije lik prica) i lik ima klipove kako se dmg racuna ali sam 1 orzuje + off hand. youtu.be/Vke_bm42cNIIz 1. klipa: Quick guide to how dual wield works: - 15% increased attack speed for both weapons when dual wielding - Most attacks alternate between weapons, though certain special attacks seem to only use the main hand - If there is a DPS disparity between main-hand and off-hand weapons, having a faster off-hand increases the main-hand damage since it allows the main-hand to attack more frequently than if you had a slower off-hand. - +Damage rings and amulets increase DPS done by faster weapons much more than slower weapons - The "+attacks per second" stat offers a huge buff when dual-wielding since it affects both weapons.
|
|
|
Post by Timemaster on May 23, 2012 22:31:22 GMT 2
to za dual wield je ixinho jedno 20 milijardi puta pominjao
|
|
|
Post by Ixinho on May 24, 2012 12:24:25 GMT 2
Pade mi nesto na pamet. S obzirom da mi je magic find 0% i da gledam da mi svi statsi budu iskljucivo usmereni na str/vit/dmg, zanima me da li bi recimo imalo efekta ako ubijam bossa/champion pack i kad ga ostavim na nekih 4-5% HP swapujem na opremu koja bi mi recimo podigla mf na 50% i samim tim loot bi bio bolji. Ili se MF racuna od trenutka kad pocnete da bijete bossa/elite ?
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 24, 2012 12:37:31 GMT 2
Cak i da se ne racuna od pocetka borbe ko ce da se toliko cima za svaku rare grupu mobova Za boseve ti nevredi jer oni imaju proliv dropove sve dok nebudes igrao na infernu sa onim valor bafovima.
|
|
|
Post by Ixinho on May 24, 2012 14:23:14 GMT 2
Pa dobro, ali ukoliko bi recimo imao 3 itema od koji svaki daje 15ak % MF, nista ne bi skodilo da samo na brzinu upalis inventar i desni klik na sva tri itema da ih equipujes, pa onda ako stackujes nephalem valor , on ti daje 5x10 MF i + onih tvojih 45% itema, to je skoro 100% MF
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on May 24, 2012 21:19:28 GMT 2
Pa sto ne probas da malo zrtvujes dmg ili vit za MF, nadji, craftaj ili kupi neki item (belt, pants, bracer...) a da imaju MF. Ili helm sa 2 socketa i x2 Radian Topaz gem = 30% MF.
|
|
|
Post by stonecold on May 25, 2012 21:15:02 GMT 2
Evo mog osvezenog heroja nakon borbe sa SK-om na Hellu:
|
|
|
Post by Ixinho on May 26, 2012 0:26:57 GMT 2
Kakva je ovo fudbalska netolerancija, malo malo pa mi ispada koplje "Partizan" ?
|
|
|
Post by Ixinho on May 27, 2012 2:41:55 GMT 2
Ne kontam sto su ovi legendary itemi ovoliko gadljivi na mene Na hellu sam i nijedan jos da zasija, doduse MF mi je 0% ali mi rare padaju jako cesto. Ne nadam se nekom legendary itemu koji ce mi povecati statse , nebitno , nek bude i level 10 item, samo da dobijem achievement
|
|
|
Post by stonecold on May 27, 2012 10:03:12 GMT 2
Ixinho, ja sam isto na Hell-u a MF imam 43% i ni jedan Legendary nisam dobio. Tako da nisi jedini. Mada koliko vidim na AH, Legendary itemi su losiji od Rare itema.
|
|
Alex
New Member
|
Post by Alex on May 27, 2012 11:52:06 GMT 2
Meni je ispao samo jedan na Nightmare i nije ništa posebno a na sve to nije ni za moju klasu. Magic find 53%
|
|
|
Post by DieH@rd on May 27, 2012 12:04:51 GMT 2
Blizz je priznao da prisustvo itema na AH-u utice na dropove u samoj igri. Ako u AH ima puno legendary-a, onda su smanjene sanse da ti isti legendary itemi ispadnu u samoj igri.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 27, 2012 12:30:04 GMT 2
Pa divota, lucky bastards nam sve pokupili i sta sada kita nama ostalima....
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on May 27, 2012 13:00:51 GMT 2
Pa klasika, morali su nesto da zakinu na neki nacin. Sad posto su Legendary 95% gori itemi od rare na inferno i magic svi ce da ih stavljaju na AH i nista nam nece ispadati.
|
|