grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 9, 2012 18:58:34 GMT 2
Kojeg pratioca cete izabrati, ja jos uvek nemogu da se odlucim, al enchantress je bas slatka Kontam da cu ako budem igrao sa monkom ici na scoundrel-a, a ako budem isao sa wizardom idem na templara.
|
|
|
Post by Ixinho on May 9, 2012 19:17:26 GMT 2
Mozda da ubacis i opciju "nijednog, idem solo" jer cu ja tako igrati. Glupo mi je da igram u partiju sa NPC-em, onda bih radije igrao sa nekim co op. Nikad nisam voleo da posvecujem vreme/gear "nezivom" igracu Ali ukoliko bih se predomislio, moj izbor bi bio Scoundrel.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 9, 2012 19:30:22 GMT 2
E da zaboravih to da dodam kao opciju, sada mogu samo post da editujem ne vidim kako sam poll da izmenim, probaj ti kao admin da dodas opciju za solo Btw ja ove henchmene kontam kao petove, a uglavnom u svim mmo naslovima volim da imam jednog uz sebe A kontam takodje da je vec na nightmare super imati jednog uz sebe.
|
|
|
Post by Timemaster on May 9, 2012 21:21:22 GMT 2
na nightmare ćeš valjda imati živog čoveka uz sebe, neko sa kim možeš da razgovaraš dok tumarate celu noć po dungeonima
|
|
|
Post by DieH@rd on May 9, 2012 22:23:21 GMT 2
Posto cu biti barb, trazicu nekog henchmena koji ce biti slican onom ice casteru iz D2 Luth Golein-a. Nema nista bolje nego kada henchmen zaledjuje mob-ove oko mene.
Na nighmareu ce vec biti manje potrebe za time jer cu uglavnom igrati u coop-u sa nekim. Normal ce biti slow storyline playtrough.
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on May 9, 2012 23:43:12 GMT 2
Pratioc je bas mizerna pomoc, recimo onaj Templar ima strasno mali dmg. ali zato kao moze malo da tenka cisto da skrene mob dmg. na sebe.
Ja iskreno ne planiram da vodim pratioca mada svakog cu da pogledam sta mu treba i koje skillove ima, a posle ako negde zapnem, moracu da uzmem jedno privreno. Vidis i za te pratioce nije lose cuvati neku OK opremu.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 9, 2012 23:59:03 GMT 2
Nije poenta u njihovom dmg-u nego u njihovim skilovima, imaju razne buff-ove koji lepo uticu na glavnog lika, plus su dodatna meta za mobove da se nesruce svi na vas odjedared Na vecim tezinama cu i ja gledati da igram co op, al ne uvek ipak ce mi bolje doci moj trusty sidekick nego neki random lik sa neta, to je predpostavka
|
|
|
Post by Timemaster on May 10, 2012 12:07:24 GMT 2
ja neću igrati sa random likovima sa neta... samo sa ljudima sa ovog foruma koji su ostavili tagove
|
|
Alex
New Member
|
Post by Alex on May 10, 2012 21:10:31 GMT 2
S' obzirom da nas ima skoro 50 biće veoma zanimlljivo organizovati se za sesije. Mislim da će u svako doba dana moći da se nadje full ekipa tj. četiri igrača. Jedva čekam. A tek posle podela opreme na forumu
|
|
|
Post by Ixinho on May 10, 2012 21:38:23 GMT 2
Da, i ja sam prilicno siguran da ce uvek biti benchovaca za co op, taman da svako predje normal solo i onda posle polako da pravimo ekipice, pa jos kad krene pvp pa se malo prasimo weee ^^
|
|
|
Post by Timemaster on May 10, 2012 22:38:33 GMT 2
biće ekstra a kako funkcionišu pozivi u pomoć u nekom delu igre i uskakanja u iste, ili sa kim sam od "prijatelja" krenuo da prelazim, sa njim svaku narednu sesiju moram početi?
|
|
|
Post by Ixinho on May 10, 2012 23:04:31 GMT 2
Ne naravno, kad predjes sve, imas listu actova i questova, mozes jedan quest da odigras sa mnom i jos nekim, drugi quest sa nekim skroz drugim, itd
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 11, 2012 0:11:33 GMT 2
Super su odradili co op, brzo i lako se nalaze i prave partije i ono teleportovanje preko banera je isto extra stvar.
|
|
|
Post by tomasbg on May 11, 2012 9:49:00 GMT 2
a komunikacija? teamspeak,ventrilo,skype ili chat?
|
|
|
Post by Ixinho on May 11, 2012 9:53:39 GMT 2
Razmisljam da otvorim temu pa da vidimo kako cemo da pricamo. Mislim da ingame chat nije dovoljan i praktican, ja iskreno koristim samo skype, TS i Ventrilo sam koristio ja mislim jednom u zivotu.
|
|