|
Post by stonecold on May 20, 2012 22:14:20 GMT 2
Ja sam malopre po prvi put prodao 2 oruzja. Svaki je otisao za po 8500 zlatnika. Mashala.
|
|
|
Post by Ixinho on May 24, 2012 16:41:08 GMT 2
Sinoc trazim sebi rukavice na AH, i kao kriterijume stavim str/vit/as% i stavim da mi izlista max do 30000 golda, i paf prvi bruka rare rukavice, lvl 51, gomila str/vit i 12% as, za svega 9999 golda, i ja dok sam gledao statistike i onako odusevljen uporedio sa mojim, kliknem na buyout i pise item sold , smorio sam se najgore. I sto je najgore isto mi se posle desilo sa jednim prstenom. Dakle, desava se da se item proda za manje od minut nakon sto se stavi na AH ako je cena privlacna i statistike dobre. Zamislite samo koliko ljudi koji npr igraju barbarina u tom trenutku refreshuju AH i traze rukavice sa str/vit/as% , sigurno minimum nekoliko desetina hiljada, tako da nije cudo da se tako nesto desi Naravoucenije , ako vidite da je neki item na AH svez (a to vidite ako je na prvoj strani ako skroz desno pise time remaning 2d (2 dana), znaci da je tek stavljen) , i da mu je cena niska, odmah kupujte, dok se vi budete premisljali sigurno ce ga neko drugi uzeti
|
|
|
Post by dr.sonic on May 25, 2012 21:23:41 GMT 2
Ja se navukao na AH, jako dobre stvari se mogu naci za male pare A prodao neki chest armor koji daje 90 armor, 40 vitality i dva prazna soketa za 5000 (minus onih 15% sto uzima AH), a kod prodavaca sam mogao da ga prodam za 400 golda
|
|
Alex
New Member
|
Post by Alex on May 25, 2012 23:05:08 GMT 2
Ja uvek stavljam realne cene na AH. Do sada ni jedan Buyout nisam cenio vise od 5000. Dok nisam poceo tako da radim nista se nije prodavalo. Ako nadjem neki bas dobar item koji nije za moju klasu onda prvo bacim pogleda na Friends listu i ponudim ljude sa Bencha pa onda na AH.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 25, 2012 23:10:17 GMT 2
Koji si ti lvl tj koji lvl iteme prodajes ? Ako stvari koje su 40+ stavljas za 5k buyout nije ni cudo da prodas (ako su dobri itemi naravno)
|
|
|
Post by dr.sonic on May 26, 2012 11:58:52 GMT 2
Jako je lose dizajniran ovaj ah, uopste nije funkcionalan. I kako se rifresuju rezultati?
|
|
|
Post by Ixinho on May 26, 2012 12:26:10 GMT 2
Meni je npr veoma funkcionalan i lak za koriscenje, filteri su dobro uradjeni i uvek mogu da trazim item sa tacno onim statistikama koje ja hocu. Refreshujes tako sto ponovo kliknes search.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 26, 2012 12:36:35 GMT 2
Meni je jedino konfuzno kada hoces da kupis neki mats, umesto da vidis sve aukcije ti moras da kucas koju kolicinu hoces i onda dobijes samo 1 rezultat Ciji, od onog ko za najmanje love prodaje ?
|
|
|
Post by DieH@rd on May 26, 2012 12:54:27 GMT 2
Materijale/gemove kupujes po "average" ceni od trenutnih ponuda na berzi. Onoliko itema koliko oces, toliko ces ih dobiti po toj ceni.
Po meni, AH je posle par problematicnih dana postao veoma usable i fast.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 26, 2012 13:10:58 GMT 2
Po average ceni ? Hm tripozan sistem, sta neki debil stavi da prodaje 100 komada za 100 golda a drugi kralj 100 komada za 100 000 golda, koliko ces ti onda platiti ?? Nevidim razlog zasto se i ti itemi ne prodaju kao i sve ostalo.
|
|
|
Post by Ixinho on May 26, 2012 13:41:37 GMT 2
Materijale/gemove kupujes po "average" ceni od trenutnih ponuda na berzi. Onoliko itema koliko oces, toliko ces ih dobiti po toj ceni. Po meni, AH je posle par problematicnih dana postao veoma usable i fast. A da li svaki prodavac gema dobija average kolicinu novca ili samo onaj ciji je gem "uboden" ?
|
|
|
Post by dr.sonic on May 26, 2012 13:55:55 GMT 2
Filteri jesu dobri i korisni i njih koristim. Ali rifres im ne radi dobro, sinoc sam se sa nekim likom bidovao do poslednje sekunde bukvalno na slepo (a pri tom ni ne znas kada je poslednja sekunda, sto je mozda u neku ruku i dobro). Ili recimo stoji cena necega npr 200 golda i ja ponudim 250, a on mi kaze da je to ispod minimalne cene, kada rifresujem (ponovo stisnem search) i dalje stoji ta cena od 200 i onda ja lupim nesto tipa 1500, on prihvati i tek onda vidim da je njegova ponuda bila 1000.
Jos jedna glupost je sto ne vidim karakteristike svoje opreme iz onog prozora za prodaju. Jedina opcija je da udjem u igru, pogledam, pa ponovo izadjem, ili odem na profil svog lika ali tu opet ne mogu da vidim sta imam u inventaru nego samo sta je na meni.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 26, 2012 14:03:44 GMT 2
Cekaj kako mislis nevidis karakteristike svoje opreme ? Prikazuje tooltip-ove sasvim regularno ko da si u igri kada si na sell tabu AH, mene nervira sto kada prodas nesto vise nemozes da vidis statove prodatog itema samo ime, sto me nervira jer nabacam 10 stvari proda se 2 pa bi da vidim na sta su licile te dve stvari da stavim slicne na prodaju
|
|
|
Post by dr.sonic on May 26, 2012 14:05:40 GMT 2
Haha, nemam pojma, sada sam otisao na ah da vidim nesto i sve sam lepo video. Nesto sam se ja istripovao. Sinoc sam kupio neke rukavice za 600 golda, totalna kradja, bilo me je sramota
|
|
|
Post by Ixinho on May 26, 2012 14:36:28 GMT 2
Opet su mi se za sekundu izmigoljile rukavice 55 lvl sa bruka statsima za 9999, refreshujem refreshujem , one iskoce, ja gledam statse, i buyout i pise item sold , arrrrrghhhhhh
|
|