|
Post by Dzoni!!! on May 13, 2012 15:09:25 GMT 2
Ne znam da li je izvodljivo ali ja predlazem da stavis neku sliku kao pozadinu foruma,ovkva samo crna mi nekako ne lezi.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 13, 2012 15:50:29 GMT 2
Pa vec imamo teme idi u profil i promeni.
|
|
|
Post by Dzoni!!! on May 13, 2012 17:09:16 GMT 2
Cudno ali ja sad nisam to video kada sam gledao, verovatno mi je negde promaklo, pogledacu posle ponovo
|
|
|
Post by Ixinho on May 13, 2012 17:56:24 GMT 2
Nema tema , ova default je jedini izbor za sad. Videcu za pozadinu veceras sta se moze uraditi.
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 13, 2012 18:16:40 GMT 2
Eh meni ova odgovara pa nisam ni gledao dal ima da se menja, al znam da ste o tome pricali jos napocetku pa sam izgleda ja istripovo
|
|
|
Post by Ixinho on May 13, 2012 19:09:34 GMT 2
Ajde neki dizajner nek pripomogne za wallpaper da bude diskretan i da bude recimo samo sa leve i desne strane i da onda posle vidimo kako css da namestim da to bude 100% ekrana na svim rezolucijama...
|
|
|
Post by AtiRage on May 14, 2012 1:23:50 GMT 2
Mogu ja da ti pomognem sto se tice css-a, ali za izradu samog wallpapera na zalost nemam vremena (pogotovo sto sutra fakticki krecemo sa D3 ). Kontam trebalo bi se postaviti dve pozadine: jedna koja je gore levo i desno od glavnog contenta i jedan background koji bi se ponavljao na dole do kraja stranice (kao tekstura). Ako mi date konkretne predloge (tipa link ka slici) za ova dva backgdounda, mogu ti odraditi BG u roku od par minuta. Naravno sam wallpaper ce povecati tezinu sajta (u kilobajtima)to se podrazumeva, jel te. (Ali ucitace se jednom, posle browser vadi iz kesa).
|
|
|
Post by Ixinho on May 14, 2012 1:28:04 GMT 2
www.gramno.com ima zanimljivo resenje, diablo s jedne strane, tyrael s druge, samo sto bi kod nas to moralo da ide sa tamnom teksturom na dole umesto ove njihove svetle. Ukoliko neko moze da uradi ovakvo resenje, bilo bi sjajno Ja sam vise u vodama kodiranja nego crtanja i dizajniranja.
|
|
|
Post by AtiRage on May 14, 2012 1:57:25 GMT 2
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 14, 2012 2:18:17 GMT 2
|
|
|
Post by AtiRage on May 14, 2012 2:29:08 GMT 2
Nije lose. al treba da bude shiri - min. 1920px.
Ixinhio je mislio na neki wallpaper sa characterima Diabla i Tyraela...
Sad cu ja da skuvam nesto.
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 14, 2012 2:31:06 GMT 2
To sto gramno koristi je iskreno, ruzno. Moze neka varijanta da se odradi sa njima dvojicom sa strane, ali tbh deluje malo napadno za forum. Skockaj nesto pa da vidimo Edit: sirina/duzina i sl. se lako da namestiti kada se approve-uje dizajn
|
|
|
Post by AtiRage on May 14, 2012 3:15:11 GMT 2
To sto gramno koristi je iskreno, ruzno. Moze neka varijanta da se odradi sa njima dvojicom sa strane, ali tbh deluje malo napadno za forum. Skockaj nesto pa da vidimo Edit: sirina/duzina i sl. se lako da namestiti kada se approve-uje dizajn U pravu si, izvini nisam mislio da omalozavam tvoj rad... Gramnov BG je krajnje amaterski napravljen Ovako sam ja to nekako zamislio. Attachments:
|
|
|
Post by Ixinho on May 14, 2012 9:13:21 GMT 2
Imajte u vidu da je logo zasebno polje, tj nije u sklopu dizajna, tako da wallpaper treba da prikazuje otprilike samo ovo sa strana a lako cemo za logo namestiti onda da bude transparentan ako treba i da se vidi samo benchmark i tri. Poslao sam .psd fajl logoa atirage-u na mejl pa ako jos neko hoce, nek salje PM. Danas kad stignem na posao cu pogledati ovo sto ste radili pa cemo se dogovoriti, sad jurim na ispit
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 14, 2012 10:27:25 GMT 2
U pravu si, izvini nisam mislio da omalozavam tvoj rad... Nisam to ni pomislio, samo sam iskazao misljenje za gramnov dizajn
|
|