civil
New Member
|
Post by civil on May 21, 2012 21:15:36 GMT 2
Malo teze kapiram princip MP igranja... deluje mi smor... udjem u neku igru gde neki ljudi vec igraju i sta... svi zajedno igramo ono sto sam na primer vec odigrao single... ne kapiram ni kako da biram u koju igru cu da upadnem... i sta kada udjem a svako radi nesto drugo... prvo sto je sve smesno lako to uraditi sa drugim igracima, drugo, moramo svi da idemo u grupi? Zapravo, ne znam ni da postavim pitanje... Kada ce biti taj PvP i kako ce da izgleda ?
|
|
|
Post by Timemaster on May 21, 2012 21:40:14 GMT 2
kada prevučeš mišem sa desne strane imaš quick join informacije koji act na kojoj težini tvoji prijatelji igraju i u kolikoj ekipi. znači tako biraš u koju ćeš igru upasti, u koji act, koju težinu i sa kojim herojima ćeš da tabaš neprijatelja
ako si prešao dobar deo igre, povećane su šanse da ćeš igrati ono što si već prešao, samo uvek sa novim lootom i ponovnim ispadanjem novca, i sa ponovnim budženjem XPa, u svakom slučaju su win win situacije
teško da svako ide na svoju stranu u grupnom igranju, meni se do sad to nije desilo, jer se tačno zna šta se radi. prati se domaćin iz kulture, njegova je igra, ostali rokaju sa strane i pomažu, ne rushuju, ne prekidaju razgovore ili animacije, ne kurče se kako su jaki ili brzi, padne neki teamspeak preko skype-a i milina. kada se igra party na većim težinama kada svako priču zna, onda se prekidaju sekvence priče i grinda se do obnevidelosti
nije lako sa drugim igračima ako igraš na hell ili inferno. normal je smešan i on čisto služi za međusobnu item ispomoć, možda malo veće budženje XPa, jer što je više igrača online (max 4) to su neprijatelji teži.
nadam se da sam bio jasniji
|
|
|
Post by Ixinho on May 21, 2012 21:51:29 GMT 2
civil Auh, odmah se vidi da nisi igrao D2 ili slicne H&S igre Poenta D3 i jeste u igranju "vec odigranog", zato sto je to vec odigrano svaki put na ovaj ili onaj nacin drugacije. Da li ce biti drugacije generisan dungeon, da li ces naleteti na sasvim drugacije elite mobove, da li ce na drugim tezinama kripovi i bossovi imati mnogo vise dmg ili hp, tacno da igras 10 godina, nijedan run ti nece biti isti, uvek ce ti pasti drugaciji loot ako nista drugo, a diablo igre u neku ruku i jesu pokazivanje opreme, ko je veci, bolji i jaci
|
|
|
Post by Timemaster on May 21, 2012 22:03:30 GMT 2
kada svi završe priču, to se podrazumeva
|
|
|
Post by Ixinho on May 21, 2012 22:36:22 GMT 2
Da,da,editovao sam post da ne mislis da sam mislio na tebe, vec je bilo upuceno clanu civilu
|
|
|
Post by Timemaster on May 21, 2012 22:58:17 GMT 2
ma znam, skontao sam te, ali samo da napomenem, jer svako mora na miru da normal odigra lagano, a tek onda kreće bolest
|
|
civil
New Member
|
Post by civil on May 22, 2012 0:58:28 GMT 2
Ok, a ko uzima loot ? Ko prvi uzme njegovo je ?
|
|
|
Post by Ixinho on May 22, 2012 1:13:15 GMT 2
Ne, svako dobija zaseban loot koji ovaj drugi ne vidi, dakle svakom ispada drugaciji loot, ali ti ne vidis sta je protivniku ispalo, niti on vidi tebi .
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 22, 2012 2:01:35 GMT 2
Ok, a ko uzima loot ? Ko prvi uzme njegovo je ? Eh.. to su bila dobra stara vremena ;D I dalje drzim ALT i manicno klikcem cim cujem zveckanje loot-a! Za svaki slucaj ;D
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 22, 2012 9:34:47 GMT 2
Bring back the old gem sound, moracu da pokrenem peticiju na blizz forumu za to
|
|
civil
New Member
|
Post by civil on May 22, 2012 9:52:50 GMT 2
Generalno, ovaj princip MP-a meni nije zanimljiv. Ja sam vise za fazon Guild Wars-a. Uvek su mi bili interesantni ljudi koji su istu igru mogli da igraju na 3 tezine na primer, sve isto samo teze. Prakticno, MP u Diablu nema svrhu. A sto se tice PvP, to bi moglo da bude zanimljivo... to jos uvek ne postoji?
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 22, 2012 11:23:58 GMT 2
To je izazov igre kao sto je Diablo. A i, on the plus side, svi smo mi ovde - manje ili vise - Blizz/Diablo fanboys koji su na njihovim igrama odmalena. Dobar deo LAN partija, tokom mog lepog detinjstva, nikada nisu prolazile bez bar 15h Diabla2 (izmedju ostalog)
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 22, 2012 11:28:16 GMT 2
civilA zanimljivo ti je farmanje 2-3 raid-a u MMO naslovima koji su uvek isti, dok se ovde uvek random generise sadrzaj, al dobro ako ti ne lezi idi cekaj GW2 a nas ostavi da uzivamo u d3
|
|
|
Post by miloshd on May 22, 2012 13:07:46 GMT 2
Problem sa MP što se mene tiče je što ne znam koga da bijem. Suviše ludila na ekranu. Još ako je bar jedan od saigrača WD sa svojim zverinjakom...
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 22, 2012 13:14:58 GMT 2
Ukljuci ako vec nisi u opcijama da vidis HP barove mobovima, lakse ces tako raspoznati na sta da klikces ko manijak
|
|