|
Post by Ixinho on May 26, 2012 0:36:19 GMT 2
Ne znam koliko su pouzdani ti kljucevi, ali zato pouzdano znam da je nas forum mnogo lepsi
|
|
Razhiel
Designer
Barbarian/Wizard/Monk
|
Post by Razhiel on May 26, 2012 1:49:54 GMT 2
Pise da je potrebno da mu se da battleNet email i password, i da on u toku dana "doda" D3 standard edition.. Aj ako neko uspe sa ovim kockanjem neka javi
|
|
|
Post by Ixinho on May 26, 2012 1:57:14 GMT 2
Procitao sam sad tu temu na forumu, deluje tako glupavo, jos jedan lik napisao "nisu uspeli da mi nakace D3 na moj b.net pa su mi dali njihov account" ... Cisto sumnjam da ima ista od toga..
|
|
|
Post by Ixinho on May 26, 2012 3:03:31 GMT 2
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 26, 2012 9:45:55 GMT 2
Mozda to lik diluje ove naloge sto su uhakovani pre nedelju dana Ili ih je dobio u nekom trejdu za neki virtuelan crap npr gold iz neke igre ili tako nesto pa mu se cak i ovako isplati da prodaje. A sto se PvP-a tice can't wait, samo me zanima kako ce stats i skilovi da rade jer ce biti modifikacija, mozda pvp gear ?
|
|
|
Post by Timemaster on May 26, 2012 10:32:16 GMT 2
predobro, jedva čekam! ja ne znam kako će to uopšte da izgleda, instant klanje kada uletiš sa svojim prebudženim herojem koji ima toliko DPSa koliko ima i toliko HPa koliko ima
|
|
|
Post by Dzoni!!! on May 26, 2012 11:45:25 GMT 2
Sad sam u nedoumici gde da uzmem jos 2 kljuca za Diablo, treba da nabavim za brata i druga, a naravno oboje hoce da prodju sto jeftinije. Nema nigde za ispod 60e , a sada se pojavljuje ovaj lik koji daje za 10-20e.Kapiram da je to neka debela muljaza i da u slucaju da dobijem kljuc opet postoji velika mogucnost da popijem ban za 5-10-15 dana. Ako je neko trgovao sa njim neka ostavi neki utisak ovde
|
|
zokocx
Junior Member
Monk
|
Post by zokocx on May 26, 2012 14:12:12 GMT 2
Video sam i FB page od tog foruma, znaci to je takva MULJAZA i zesci SCAM da nema veceg. Lik kao prodavao D3 kljuceve za 1000din, a kako sam video po komentarima likovima uvalio Starter Edition ... pazi prodaje demo igre za 1000 din. Preorder D3 kljuca nije bio jeftiniji od 3000 a kasnije tesko da si mogao da nadjes ispod 4000 a sad mislim da je jos skuplje jer sve se razgrabilo.
|
|
|
Post by DariusIII on May 28, 2012 13:02:57 GMT 2
Očigledno je neko žešće muljanje, tip je rešio da zaradi nekim muljanjem sa kreditnim karticama: Meni su isto deaktivirali nalog. Kako ste vi ovo placali? Posto, vidim da ocigledno nije bila normalna kupovina, da je Blizzard pokusao da vam naplati i da nije uspeo. Sta se desava i hoce li se ovo popraviti ili cemo svi jednom dnevno da pisemo isto ovo po forumu? A sve mi se čini da sam u pravu: i.imgur.com/rQvuy.jpgIgru, koju blizz naplaćuje 59.99€ on prodaje za 2k? Yeah right.
|
|
|
Post by miloshd on May 28, 2012 15:34:11 GMT 2
Zlatno pravilo: "If it seems too good to be true, it probably is"
ili, prošireno dopunjena verzija, pošto je original možda malo dvosmislen:
If it seems too good to be true, it probably is too good to be true
|
|
|
Post by Ixinho on May 28, 2012 17:54:47 GMT 2
Blizzardovci su se oglasili povodom nekih stvari na koje im ljudi u poslednje vreme skrecu paznju. Kazu da ce biti svakakvih izmena u nadolazecim patchevima 1.0.2 i 1.0.3 , takodje kazu da ce 1.1 patch doneti PVP. Bice tu i nekih izmena vezane za Legendary iteme kao i za kovaca i draguljara, smanjice cene kraftovanja a za kombinovanje gemova bice potrebna 2 slabija umesto 3 kao sto je sad. Izvor - us.battle.net/d3/en/blog/6018173/Game_Design_Update-5_28_2012
|
|
Alex
New Member
|
Post by Alex on May 28, 2012 23:02:56 GMT 2
Malo zanimljive statistike: Before we get to that, though, we thought it'd be fun to share a few interesting stats we've collected since Diablo III's release:
On average players have created 3 characters each 80% of characters are between levels 1 and 30 1.9% of characters have unlocked Inferno difficulty 54% of Hardcore players chose a female character The majority of Hardcore deaths (35%) occur in Act I Normal The most common level 60 build in the game is only used by 0.7% of level 60 characters of that class (not including Passive diversity) The most used runes for each class at level 60 are Barbarian: Best Served Cold, Demon Hunter: Lingering Fog, Wizard: Mirror Skin, Monk: Peaceful Repose, Witch Doctor: Numbing DartOstatak teksta sa dosta informacija o nadolazećim izmenama: www.diablofans.com/blizz-tracker/topic/224973-game-design-update/
|
|
|
Post by Ixinho on May 29, 2012 18:08:38 GMT 2
|
|
grunt
Full Member
|
Post by grunt on May 29, 2012 18:57:31 GMT 2
Cekaj to su USA serveri, vec par puta je tako ovde ili na benchu pisano za neki maintanance a to nije bilo za EU servere, kontam da ce nase preko noci gasiti a ne preko dana ili se ja varam.
|
|
|
Post by Ixinho on May 29, 2012 19:32:43 GMT 2
da , zaboravih da napisem da su US serveri u pitanju, hvala na dopuni
|
|